30/11/2016

Aalborg Recycling ApS

Aalborg Recycling ApS

Aalborg Recycling er en moderne og dynamisk genvindingsvirksomhed med beliggenhed i hjertet af Nordjylland, tæt på motorvejen, så de er nemme at komme til fra alle dele af Nordjylland. image003

Deres kerne-forretningsområder er køb og salg af jern- og metalskrot, nedbrydning, betongenbrug og genvinding af glasfiber.

De har i starten af 2016 åbnet en modtageplads på Mineralvej 27 i Aalborg Øst, hvorfra de servicerer deres hurtigt voksende skare af kunder og samarbejdspartnere. Her kan alle private som virksomheder komme af med deres skrot på en miljømæssig korrekt måde og til konkurrencedygtige priser. Det er også her, de håndterer og bearbejder alle materialer så de kan omformes fra skrot til genanvendelige råvarer, som kan indgå direkte i ny produktion af stål og metal.

Aalborg Recycling tilbyder ligeledes alle former for løsninger til industrien til håndtering og afhentning af jern- og metalskrot med optimering for den enkelte virksomhed for øje.

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram