30/11/2016

Aalborg Recycling ApS

Aalborg Recycling ApS

Aalborg Recycling er en moderne og dynamisk genvindingsvirksomhed med beliggenhed i hjertet af Nordjylland, tæt på motorvejen, så de er nemme at komme til fra alle dele af Nordjylland. image003

Deres kerne-forretningsområder er køb og salg af jern- og metalskrot, nedbrydning, betongenbrug og genvinding af glasfiber.

De har i starten af 2016 åbnet en modtageplads på Mineralvej 27 i Aalborg Øst, hvorfra de servicerer deres hurtigt voksende skare af kunder og samarbejdspartnere. Her kan alle private som virksomheder komme af med deres skrot på en miljømæssig korrekt måde og til konkurrencedygtige priser. Det er også her, de håndterer og bearbejder alle materialer så de kan omformes fra skrot til genanvendelige råvarer, som kan indgå direkte i ny produktion af stål og metal.

Aalborg Recycling tilbyder ligeledes alle former for løsninger til industrien til håndtering og afhentning af jern- og metalskrot med optimering for den enkelte virksomhed for øje.

Omkring genvinding af glasfiber har de indgået i et samarbejde med Miljøskærm, som udvikler og producerer støjskærme bl.a. til støjdæmpning i støjplagede byområder, langs indfaldsveje og motorveje.  Områder som byggepladser og industri støjregulering er også målområder.

I dag bliver kasseret glasfibermateriale i hovedsagen enten deponeret eller afbrændt i kraftværker. Med en forventet årlig stigning af mængden af kasseret materiale og ingen reel genanvendelse, står vores samfund med et stigende affaldsproblem. Miljøskærm® har udviklet støjskærmsprodukter baseret på granuleret glasfiber fra kasserede emner som f.eks. vindmøllevinger, lystbåde, byggematerialer og karosseridele til biler mv.

Genanvendelse af glasfiber til fremstilling af støjskærme kan bidrage til at:

  • Reducere et affaldsproblem
  • Skabe et bedre nærmiljø ved reduktion af generende støj
  • Reducere CO2 aftrykket ved at erstatte mere energikrævende materialer

En rigtig fin illustration af dette kan ses i denne video ”Fra vindmølle til Støjskærm”:

 

 

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram