2626/0606-1818

Aalborg Hotel Apartments er nyt medlem

Aalborg Hotel Apartments er nyt medlem

• Fuldt møblerede hotellejligheder
• 2 eller 3 værelser (50-70 kvm)
• Terrasse/altan til hver lejlighed
• Gratis Parkering
• Wi-Fi & TV-pakke
• Kvalitet & komfort

Mangler du et sted at bo i Aalborg i kortere eller længere tid?
- Aalborg Hotel Apartments udlejer fuldt møblerede lejligheder.
Vores nybyggede hotellejligheder er henholdsvis 2-værelses (50 kvm) eller 3-værelses (70 kvm) lejligheder. De har alle de faciliteter og bekvemligheder, der skal til for at give en følelse af at være ”hjemme”.
Vi kan tilbyde en komplet boligløsning, hvad end du opholder dig i Aalborg i forbindelse med arbejde, eller du af andre årsager har behov for en midlertidig bolig.
Aalborg Hotel Apartments er et datterselskab af Aalborg Furnished Apartments, som har mere end 8 års erfaring med udlejning af møblerede lejligheder til virksomheder og private. Vi har med andre ord den rette ekspertise til at sikre dig eller dine kollegaer/kunder et vellykket ophold.

Vi tilbyder en total boligløsning i høj kvalitet til virksomheder såvel som private, og vi står til rådighed med personlig service.
Alt er inkluderet i vores priser; vand, varme, el, TV-pakke og selvfølgelig hurtigt internet. Alle vores lejligheder er desuden fuldt møblerede ned til den mindste detalje - du skal blot medbringe tøj og tandbørste.
Du får nemt udleveret din nøgle i receptionen eller via nøgleboksen på stedet, og herefter kan du frit nyde omgivelserne og dit ophold.
Vi tilbyder en afslappet atmosfære og trygge rammer, kun 10 minutter fra Aalborg centrum, få minutter fra motorvej E45 og tæt ved offentlig transport. Vi tilbyder gratis parkering lige ved døren. Alle lejligheder har et fuldt udstyret køkken og stor stue samt 1-2 soveværelser. De har desuden alle enten en skøn terrasse eller altan.

Kontakt:
Aalborg Hotel Apartments
Venøsundvej 1,
9220 Aalborg Ø
• Thor Bastholm,
Hotel Manager
+ 45 9363 8484
thor@aalborg-hotel-apartments.dk

 

 width=  width=  width=  width=  width=  width=

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram