22/03/2018

NYE ÆNDRINGER I DRONEFOTO NORD!

NYE ÆNDRINGER I DRONEFOTO NORD!

Vi har igennem det sidste stykke tid arbejdet på noget nyt og spændende.

“Jamen flyver I ikke kun med drone?” – Det spørgsmål har vi ofte fået. For at imødekomme spørgsmålet og fjerne tvivlen, har vi oprettet et bi-navn til Dronefoto Nord, der indbyder, at vi laver komplette medieproduktioner.

Det nye navn er Square Media. Square Media varetager alle nye henvendelser med medieproduktion. Vi skaber synlighed for vores kunder, hvor vi rådgiver, producerer og distribuerer medier. Dette sker igennem kundetilpassede videoer og billeder, hvor vi rådgiver vores kunder i brugen af vores ydelser på de sociale medier. Dét kalder vi medieproduktion ud af boksen.

Dronefoto Nord går tilbage til hvor det hele startede – droneoptagelser og -billeder i skyhøj kvalitet. Dette dækker både dronevideo + billeder, samt inspektionsbilleder i høj kvalitet.

Hop meget gerne ind på vores nye hjemmeside. Den er spækket med lækre funktioner – vores udviklingsteam har arbejdet på højtryk. www.squaremedia.dk  

 width= width=

 

 

 

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram