09/03/2015

Nydeligt mandagsbesøg

Nydeligt mandagsbesøg

UCN Act2Learn fremtidig samarbejdspartner?

Mandag morgen startede med et besøg af Mona Borksted Nielsen og Rikke Liv Alexandra Rasmussen fra UCN Act2Learn. Baggrunden for mødet var sparring, således at samarbejdet mellem Act2Learn og ErhvervsNetværk 9220 forbedres i fremtiden. Ny idéer fik frit spil, imens der blev brainstormet på forbedringer. På mange måder vil begge parter kunne drage fordel, af et tættere samarbejde i fremtiden.

IMG_0590_(2)

Per Bang, Rikke Liv Alexandra Rasmussen, Mona Borksted Nielsen, Fredrik Kidmose

Act2Learn arrangerer spændende arrangementer blandt andet den 25. marts kl. 8.00 – 10.30  – Tag livtag med taleskrækken! Bliv en synlig leder i ord, stemme og krop. Får du røde kinder, hjertebanken og fugtige hænder, når du står foran en forsamling? Så har du nok som de fleste. Flere undersøgelser viser, at vi mennesker frygter at tale for en forsamling, hvis den er på flere en fem personer. Det ligger på en top fem over, hvad vi mennesker frygter mest. På morgenmødet vil du få smagsprøver på enkle redskaber til at arbejde med kropssproget og stemmen, og vi vil komme ind på, hvordan du via argumentationsteori kan arbejde med at gøre dine budskaber stærke.

Program

08.00 Netværk og let morgenmad

08.30 Velkomst v/act2learn LEDELSE & HR

08.40 Oplæg v/ledelses- og organisationskonsulent Rikke Liv Alexandra Rasmussen

10.00 Spørgsmål og diskussion

10.30 Tak for i dag!

Læs mere og tilmeld dig her

Sekretariatet takker for besøget, og ser frem til det fremtidige samarbejde.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram