30/10/2018

Kære medlem og samarbejdspartnere

Ny formand i ErhvervsNetværk 9220

Kære medlem og samarbejdspartnere.

Vi vil hermed informere om, at Morten Christensen, Områdechef hos De Forenede Dampvaskerier A/S, træder tilbage som formand for ErhvervsNetværk 9220, der er et af Aalborgs største erhvervsnetværk med 175 medlemsvirksomheder i Aalborg Øst. Bestyrelsen har i stedet konstitueret Mette Schmidt, Teknisk Chef hos Aalborg Havn Logistik A/S, som formand indtil næste generalforsamling.

Morten har gennem sine 7 år i formandsstolen ydet en fantastisk indsats med at få samlet virksomhederne i vores område for at styrke virksomhederne og deres medarbejdere – og samtidig bruge vores indflydelse til at påvirke vores område. I bestyrelsen vil vi nu tage stafetten. Vi vil bringe netværket videre til nye højder og fortsætte arbejdet med at sætte vores område 9220 på verdenskortet. Samtidig vil vi gerne sige tak til Morten for hans utrættelige arbejde for netværket og hans evne til at skabe de rigtige relationer og flotte resultater.

For yderligere informationer kontakt venligst:

Mette Schmidt, 29 20 72 53 eller ms@aalborghavn.dk

 

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram