31/10/2018

NV9220 tæt på giganterne – hos Siemens Gamesa.

NV9220 tæt på giganterne – hos Siemens Gamesa.

Den 25. oktober fik ErhvervsNetværk 9220’s medlemmer en helt unik runvisning hos Siemens Gamesa.

Medlemmerne fik mulighed for at komme helt tæt på produktionen og fik indblik i produktionsprocesser styret af forretningsfilosofien LEAN, og hvor “takten” i hallen styres af, hvornår den store loftskran kører.

Hos Siemens Gamesa har medarbejdernes sikkerhed højeste prioritet, hvorfor alle der færdes i produktionshallerne skal bære sikkerhedsko, og briller. Klædt på efter forskrifterne fik medlemmerne helt ekstraordinært mulighed for at komme op på broerne langs støbeformene for, på helt tæt hold, at få indblik i det enorme arbejde med at placere de mange lag glasfiber.

Der blev ligeledes drøftet, hvilke parametre der har indflydelse på, hvorvidt der i fremtiden kan fastholdes arbejdspladser i 9220. Hos Siemens Gamesa er der fokus på arbejdspladsens kultur. Medarbejderne skal føle ejerskab og tilknytning til virksomheden. Siemens Gamesa har medarbejdere fra alle samfundslag, og man vægter, at alle kan arbejde sammen. Der skal være plads til alle og Siemens Gamesa har nyligt rekrutteret fra “små job med mening” og opfordrer til, at andre overvejer muligheden for at gøre det samme.

Som afslutning på et interessant arrangement hos en af Nordjyllands største virksomheder, blev givet en opfordring til debat i netværket:

“Hvad er vores største udfordring i forhold til medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen?”

En stor tak til alle medarragører og de fremmødte medlemmer fra netværket.

 

 width=
 width=

 width=  width=

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram