29/04/2016

Indvielse og Speeddating hos Nordjyske Bank

Indvielse og speeddating hos Nordjyske Bank

Til torsdagens arrangement i ErhvervsNetværk 9220 var deltagerne samlet til indvielse af Nordjyske Banks nye Områdecenter Aalborg på Thulebakken 34 i Aalborg.

Områdecentrets nye direktør, Keld Jacobsen bød velkommen og fortalte kort om det nye Områdecenter Aalborg, der blev taget i brug d. 21 marts. Derudover fortalte han bl.a. om Nordjyske Banks funktion efter sidste års fusion med Nørresundby Bank, om de at de har 22 filialer i Nordjylland og kun en enkelt i København.

Næstformand, Mette Schmidt sagde, på vegne af bestyrelsen, tak til Gunnar Schmøkel og Nordjyske Bank for et mangeårigt samarbejde, for den velvilje som de udviser ErhvervsNetværk 9220 og ikke mindst for at netværket måtte komme på besøg.

Dernæst blev speeddatingen sat i gang, og der blev hurtigt en summen af samtaler rundt omkring ved de små caféborde, der var sat frem til formålet. Hver femte minut klappede Gunnar Schmøkel i hænderne, og de der havde lyst til at flytte plads kunne gøre dette. Alt i alt var speeddatingen en succes, med en livlig aktivitet, og visitkort udveksling.

Til slut viste Gunnar Schmøkel de interesserede rundt på områdecentret, hvor vi kunne se de store lyse, åbne kontorlokaler og den interessante kunst der pryder kontorene.

Vi takker Gunnar Schmøkel, Nordjyske Bank og Eventgruppen for et godt arrangement.

5

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram