29/11/2017

Nobelprismodtager Woodrow Clark II besøgte pbang++ People Search & Selection på NOVI

Nobelprismodtager Woodrow Clark II besøgte pbang++ People Search & Selection på NOVI

Den 12. oktober 2017 fik medlemsvirksomheden pbang++ People Search & Selection fint besøg på NOVI af den internationale anerkendte økonom og miljøforsker Woodrow Clark II, der igennem mange år har fungeret som rådgiver for regeringer, internationale organisationer, NGO’er, institutter mm.

Den erfarne herre fik et glædeligt gensyn med en gammel kending, idet Woodrow Clark II havde sin faste gang i NOVI i midt 90’erne.

Under sit besøg fik Woodrow Clark II rig mulighed for at fortælle om de udfordringer. han har erfaret gennem hans internationale arbejde og hans mange udenlandsrejser. Woodrow Clark II ser mange større udfordringer i de kommende år både i forhold til miljøpåvirkning, men også i forhold til generel bæredygtighed i bred forstand.

I dialogen mellem Mark Gravesen og Woodrow Clark II faldt samtaleemnet på, hvordan kræfter i erhvervslivet i det østlige Aalborg har taget teten og arbejder for at skabe gode relationer mellem virksomheder og implementerer bæredygtige tiltag, der er til gavn for den enkelte virksomhed, samfundet og miljøet.

Kan Californien lære noget af NV9220?

Med stor inspiration fra, hvordan Erhvervsnetværk 9220 bl.a. arbejder både i de enkelte virksomheder og på tværs af medlemsvirksomhederne vil Woodrow Clark II – ved hans hjemkomst til Berkeley, Californien – se om han kan samle lokale kræfter, der kan danne grundlag for en arbejdsgruppe og en delegation, der kan lade sig inspirere af Erhvervsnetværk 9220 og søge at lære af måden, hvorpå nordjyder arbejder for at løse fælles problemstillinger.

Den 13. oktober 2017 afholdte Woodrow Clark II en afsluttende gæsteforelæsning på Aalborg Universitet inden han forlod Danmark. Under forelæsningen nævnte han bl.a. hvordan han i hans nuværende arbejde forsøgte at påvirke de kinesiske borgere til at gå fra at være ”consumers” til ”prosumers” – en tilgang vi allerede kender i Danmark, men som det nok er de færreste danskere, der tænker over i hverdagen.

pbang++ People Search & Selection takker på vegne af Erhvervsnetværk 9220 Woodrow Clark II for hans besøg i en ellers presset tidsplan.

Erhvervsnetværk 9220 ser frem til, at arbejde sammen med californiske interesser til glæde, gavn og læring for både danske og amerikanske virksomheder.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram