24/02/2020

Networking er vigtigt!

Siden vi kom ind i et nyt årti, har der været 8 invitationer til forskellige arrangementer, som alle har til formål at bringe vores medlemmer tættere ind på hinanden. Når man som medlem tilmelder sig et netværksarrangement via nemtilmeld.dk, har man mulighed for at kommentere på spørgsmålet: Hvad ser du mest frem til ved arrangementet? 63 ud af 78 medlemmer, svarende til 80 %, udtrykker, at medlemmerne ser mest frem til at netværke.

Nye medlemsvirksomheder fortæller:
Derfor er jeg medlem!

Vi har i den seneste tid kunne byde velkommen til Mindstep Care, EKJ Rådgivende Ingeniører, Nordjysk Vinhandel, BEMÆRK Kommunikation, R4Y og Hird & Ko ApS.

Jane Pilgaard, Mindstep Care, fortæller, hvorfor hun er blevet en del af ErhvervsNetværk 9220: ”Jeg har i flere år kendt flere af jeres medlemmer, og de har flere gange talt meget positivt om netværket. Da jeg i forbindelse med jobskifte også har skiftet salgsfokus til kun at være på Aalborg, så måtte jeg undersøge de forskellige netværk i byen og deres kultur, vision og mission. Og ja, jeg kunne lide det, jeg så, og derfor prøves I af nu. Jeg er klar over, at det har været en lang proces, men er faktisk meget imponeret af første besøg og de samtaler jeg har fået skabt.”

John Hird, Hird & Ko ApS, blev også anbefalet af et medlem til at komme ind i netværket. Derudover pointerer han, at der er interessante netværksgrupper, ”Og så vil jeg skisme gerne møde nogle interessante mennesker – jeg har nemlig de senere år arbejdet på opgaver væk fra Nordjylland.”

Julie Dalsgaard fra BEMÆRK Kommunikation fortæller: “Jeg er netop flyttet tilbage til Aalborg efter 15 år i København og kan til min store glæde konstatere, at der sker vanvittigt meget på den bæredygtige og samfundsansvarlige dagsorden i Aalborg. Erhvervsnetværk 9220 er et af de bedste eksempler. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at give mit bidrag til området, der en periode i min opvækst også var mit hjem.
Da jeg både er tilflytter og netop har startet min egen virksomhed håber jeg, at Erhvervsnetværk 9220 kan give mig et større netværk, viden om erhvervslivet i området samt indsigt i alle de spændende initiativer, jeg bliver ved med at støde på, mens jeg er i gang med at genopdage min fødeby.”

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram