1111/0303-2424

Ny netværksgruppe om ESG - er det noget for dig?

ErhvervsNetværk 9220 ønsker at etablere en netværksgruppe med fokus på ESG, hvor fokus skal være på at fremme bæredygtighed, social ansvarlighed og god ledelse i erhvervslivet - og dermed udstyre netværkets virksomheder med en platform hvor de både kan bidrage med og indhente erfaringer fra andre medlemmer. Og hvor de kan blive inspireret af netværksgruppens aktiviteter.

Det er blandt andet hensigten gennem netværksgruppens arbejde at hjælpe virksomheder med at implementere bæredygtige løsninger og reducere deres miljøpåvirkning samt styrke indsatsen inden for social ansvarlighed og virksomheders rolle i relation til at skabe et mere retfærdigt og inkluderende samfund. Desuden tænker vi, at gruppen skal arbejde med fremme af god ledelse og sikring af, at virksomheder opererer på en ansvarlig og transparent måde.

Er ErhvervsNetværk 9220’s nye netværksgruppe noget for dig? Så send en mail til sek@nv9220.dk og fortæl os, hvorfor du gerne vil være med.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram