0707/1212-1616

Morgenmøde om disruption

Morgenmøde om disruption

Morgenmøde om disruption

Onsdag den 11. januar kl. 7.30 skydes 2017 i gang i ErhvervsNetværk 9220 med et fælles morgenmøde for alle i netværket.

Så kom og ønsk hinanden godt nytår med et glas champagne, en kop kaffe og et rundstykke.

Disruption - Der er en drage ved dit dørtrin

Disruption er et af tidens hotte temaer - senest har Regeringen meldt ud, at de vil nedsætte et disruptionråd.

Disruption betyder, at en virksomhed gennem innovation af nye produkter og services undergraver/nedbryder den eksisterende branches typiske forretningsmodeller.
De fleste kender eksemplerne fra Airbnb, Netflix og Apple, men disruption er ikke bare noget fra Silicon Valley eller Shanghai. Det sker lige nu, lige uden for din gadedør! Her er gratisaviser, delebiler, lavprisselskaber, tandlægekæder og netejendomsmæglere, der kæmper for at fjerne de etablerede virksomheder.

BusinessNetwork 9220 sætter i samarbejde med Eventgruppen fokus på emnet med et fælles morgenmøde for hele netværket Onsdag den 11. januar kl. 7.30 i auditoriet på Novi, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø.

Her vil Tune Hein fortælle om, hvad man som virksomhed kan gøre for at imødegå disruption, hvorfor det er mere vigtigt at være opmærksom på disruption nu, end det var for 5 år siden, og hvad vi kan lære af de brancher som blev ramt først.

Program

7:30 – 8:00             Networking og morgenbrød

8:00 – 9:30             Tune Hein om Disruption

9:30                          Afslutning

Tune Hein er en af landets mest erfarne rådgivere inden for strategi, ledelse og forandringsprojekter og hans seneste bog, Disrupt eller Dø!, der er skrevet sammen med Thomas Honoré, er nomineret til Årets Ledelsesbog 2016.

Se Tune Hein fortælle om disruption her

Læs mere og tilmeld dig her

Tilmeldingsfrist mandag d. 9. januar.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram