3030/0707-1616

Morgenkryddermøde om cybercrime

Morgenkryddermøde om cybercrime

IT fylder mere og mere i virksomhedens hverdag. Lige fra e-mails til avancerede styresystemer i produktionen. Det giver store muligheder, men der følger også en risiko for ubudne gæster i form af kriminelle hackere – enten med henblik på svindel eller spionage. Eller som forsøg på afpresning eller decideret hærværk. Lige så snart en computer eller andet IT-udstyr har netadgang, er risikoen for at blive hacket til stede. Dette gælder alt fra de avancerede servere til den simple netværksprinter, der står på det afsidesliggende kontor.

Et hackerangreb kan blive rigtig dyrt, da produktionen eller kommunikationen med kunder og leverandører kan blive hæmmet i dagevis. Det gælder med andre ord om at være på forkant.

Samlet set er cyberkriminalitet stigende i omfang og kompleksitet, og det rammer både myndigheder og alle typer private virksomheder. Særligt mindre virksomheder, som også er økonomisk sårbare, kan blive truet på sin eksistens af cyberkriminalitet.

Det fælles morgenkryddermøde onsdag d. 17. august 7:30 - 9:00 sætter fokus på netop dette problem!
Johnny Vestergaard fra Rigspolitiets Cyber Crime Center (NC3) kommer og fortæller om det seneste nye om risici, hvad man kan gøre for at sikre sig, og ikke mindst hvad man gør, hvis man tror, at der er et angreb under opsejling

Med udgangspunkt i konkrete, anonymiserede, sager om IT kriminalitet i det Nordjyske vil Johnny fortælle om, hvad der gik galt. Herudover vil Johnny også tale om, hvordan IT kriminalitet er gået fra at kræve specialister til at være et felt, hvor selv tekniske ukyndige er en alvorlig trussel for virksomhederne.

NC31

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram