2828/0303-1919

MILJØ- OG ENERGIGRUPPE VIL GERNE VÆRE ENDNU STØRRE

MILJØ- OG ENERGIGRUPPE VIL GERNE VÆRE ENDNU STØRRE

Allerede i dag er 12 virksomheder repræsenteret i ErhvervsNetværk 9220s temagruppe om miljø og energi.

Men gruppen vil gerne være endnu større – og det også grunden til at miljø og energigruppen i marts har præsenteret til de to grupper af Business Network 9220, som ErhvervsNetværk 9220 også driver.

Det fortæller Brian Dalby Rasmussen, civilingeniør ved Aalborg Havn og tovholder i miljø- og energigruppen:

-På de to morgenmøder har vi præsenteret miljø- og energigruppen og det vi arbejder med. Herunder

  • At øge kendskabet til alle de miljøtiltag der sker i 9220, og få fortalt historierne om virksomhedernes arbejde med miljøforbedringer og samarbejde
  • At vi har dialog med miljømyndighederne om et øget samarbejde
  • At vi arbejder på at finde en forretningsmodel for at virksomheder i 9220 i fællesskab kan investere i vedvarende energi, og på den måde reducere vores CO2 udledning.

- Vores miljø- og energigruppe har en del medlemmer indenfor håndtering og genbrug af industriaffald og forurenede materialer. Og på møderne tegnede vi tilsammen et billede af, at vi som virksomheder og erhvervsnetværk stort set kan håndtere alle opgaver her lokalt. Vi fokuserer på det lokale, så omsætningen, beskæftigelsen og de fremtidige arbejdspladser skabes lokalt.

Gruppens medlemmer arbejder blandt andet med de 17 verdensmål.

Bliver du fristet, kan du kontakte miljø- og energigruppen ved henvendelse til tovholder Brian Dalby Rasmussen på mail her….

bdr@aalborghavn.dk

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram