15/10/2020

Mangler du hænder til at udføre et arbejde, der ikke kræver så mange timer om ugen?

Mangler du hænder til at udføre et arbejde, der ikke kræver så mange timer om ugen? Eller har du faglærte medarbejdere, der bruger tid på at løse ufaglærte opgaver?

 

ErhvervsNetværk 9220 er bl.a. sat i verden for at bygge bro mellem virksomheder og borgere fra postnummer 9220. Vi ønsker at realisere visionen om ”Lokale Borgere i Lokale Jobs”. For at realisere denne vision har vi brug for din hjælp. I samarbejde med Jobcenter Aalborg, Center for Samskabelse (Himmerland Boligforening), UU-Aalborg og AaB har vi har skabt et profilkatalog, hvor du har mulighed for at stifte bekendtskab med ledige integrationsborgere i postnummer 9220. I kataloget finder du en oversigt over 17 arbejdsparate borgere og en beskrivelse af de kompetencer, de tilbyder netop din virksomhed.

Vi håber, du med stor interesse vil læse vores profilkatalog, i håb om, at du kan se muligheder for at tilknytte en eller flere af disse personer til din virksomhed.

Læs profilkataloget her:

Profilkatalog 9220 CFS-

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram