27/11/2019

Juleafslutning i ErhvervsNetværk 9220

Juleafslutning i ErhvervsNetværk 9220

Interessen var stor, da ErhvervsNetværk 9220 traditionen tro holde sin årlige juleafslutning. Dette år blev juleafslutningen afholdt hos vores medlem Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor de deltagende medlemmer bl.a. fik en rundvisning i AKKC.

Til juleafslutningen fik ErhvervsNetværk 9220’s bestyrelse mulighed for, at fortælle lidt om, hvad året har været brugt på, hvad vi ser frem mod og generelt, hvordan ErhvervsNetværk 9220 skaber indflydelse gennem relationer. Bl.a. fik de fremmødte medlemmer et indblik i SIPALL (Sustainable Industrial Park Aalborg), der er et meget ambitiøst projekt, der skal være med til at skabe flere arbejdspladser i Aalborg.

Foruden bestyrelsens indlæg bød programmet også på et foredrag fra Gunnar Ørskov, som underholdte med hans foredrag – hellere dø af grin end af stress. Her fik de deltagende medlemmer rig mulighed for seriøsitet og latter i et og samme foredrag.

 

ErhvervsNetværk   9220 vil gerne takke de fremmødte for en dejlig aftalen. En stor tak til AKKC for de finde rammer, tak til Restaurant Papegøjehaven for en udsøgt middag. En kæmpe tak til alle vores medlemmer, der har været med omkring ErhvervsNetværk 9220 i 2019 – på glædeligt gensyn til en ny og spændende sæson i 2020.

 width= width= width=

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram