2727/0303-1919

JOBBØRS 9220: ANJA TROR PÅ KANTINEDRØMMEN IGEN

JOBBØRS 9220: ANJA TROR PÅ KANTINEDRØMMEN IGEN

28-årige Anja er er af de 35 ledige, der tirsdag deltog i JOBBØRS 9220 i NOVIs forhal, hvor 15 virksomheder jagter friske hoved og hænder. Og for hende gav jobbørsen nye kraft til drømmen om at få job i en kantine – eller i rengøring.

-Jeg er på kontanthjælp efter at jeg blev færdig med grundforløbet som ernæringsassistent i 2017 og som kok i 2018. Men jeg gik i stå, da min kæreste blev syg og døde i løbet af fem måneder sidste år. Det har været hårdt – også for vores seks-årige søn. Nu er jeg ved at komme op til overfladen igen, og jeg synes, jobbørsen er rigtig god, fortæller Anja.

-Jeg har fået talt med mange. Men det er især drømmen om at komme til at arbejde i en kantine, der tænder mig. Og der fik jeg talt med Thrane Erhverv, der driver kantiner og har brug for nogle, der kan og vil være med der.

-Men ellers er jeg også klar til f.eks. rengøringsjob. Og det har de også hos Thrane Erhverv. Jeg er klar til at komme i gang.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram