1212/0303-1515

In Vino Veritas

In Vino Veritas

Velkommen til Vinshoppen

Vinshoppen begyndte tilbage i år 1928. Her åbnede farfar Julius Jensen en vin og tobaksbutik på Hadsundvej nr. 40. Butikken hed Julius Jensen - og blev drevet af Julius og Rigmor Jensen indtil far, Arne Jensen overtog den i 1973. Butikken flyttede i 1975 til nuværende lokale på Hadsundvej 12, og kom til at hedde Vinshoppen. Arne Jensen drev her butikken sammen med sin kone Karen Jensen. I 1994 kom virksomheden med i Skjold Burne vinkæden. I 2002 overtog Allan Jensen butikken fra hans forældre og er hermed 3.generation. Allan driver den i dag sammen med sin kone Lotte Jensen. I butikken er også ansat Karen Jensen og Mark Kramer.

Hos Vinshoppen findes et bredt udvalg af vine fra hele verden. Et stort udvalg af whisky, rom, cognac og andet spiritus. I butikken findes ligeledes udvalg af tobak, piber. Lidt lækkert til maven findes også i form af chokolade fra Summerbird, Sv. Michelsen og mange flere. Der findes også gourmet lakrids fra Johan Bulow og et bredt udvalg af friskristet kaffe. I virkeligheden en butik med alt hvad hjertet begærer.

Vinshoppen og Allan føler det naturligt at virksomhederne i Vejgaard, kigger mod det østlige Aalborg, i stedet for at fokusere ind mod Centrum. Der er en følelse af fællesskab mellem Vejgaard og det østlige Aalborg, en relation butikker og virksomheder ikke vil kunne finde i Centrum.

Læs mere om Vinshoppen her

 width=
Lotte Jensen & Allan jensen
Indehaver
Vinshoppen

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram