17/04/2018

HUSTØMRERNE ER MED: DET LIGGER I VORES DNA

HUSTØMRERNE ER MED: DET LIGGER I VORES DNA

Hos Hustømrerne er man også klar til at gøre ”Små job med mening” til en succes.

-Det ligger lige til højrebenet og dybt i vores DNA. Vi blev stiftet tilbage i 1919, som et kooperativt selskab af en række af tømrer, der tegnede aktiekapitalen, det var i perioden hvor der var bolignød og mangel på billige arbejderboliger. Den DNA har vi aldrig opgivet. Vi har mange lærlinge, vi hjælper mennesker med anden etinisk baggrund ind på arbejdsmarkedet, og derfor er det selvfølgeligt for os at være med i ”Små job med mening”, siger afdelingschef Torben Kristensen.

-Der er gang i byggeriet, og det er dejligt. Men samtidig kan vi se, at der er opgaver i vores virksomhed, som vi ikke altid får løst. Og det gælder især når vi har travlt, sådan som vi har det i disse tider. Og kan vi få løst nogle af de opgaver, samtidig med at vi kan få løftet nogle mennesker ind på arbejdsmarkedet, som har svært ved at komme inden for, så skal vi selvfølgelig gøre det. Det kommer os til gode, og det hjælper nogle mennesker, som har brug for en hånd og er årsagen til vi gerne giver en hånd med sammen med andre gode virksomheder i ”Små jobs med mening”, siger Torben Kristensen, afdelingschef for Hustømrernes Aalborg-afdeling.

Du kan tilmelde dig her

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram