17/04/2015

HjemmeOptik

HjemmeOptik

Bedre syn i dine omgivelser

Karina Ladefoged Knudsen fra HjemmeOptik er optiker, og tager synsprøver hvor kunderne har brug for det – på jobbet, i hjemmet, i kantinen eller et sted efter ønske, kun fantasien sætter grænsen. Karina medbringer det sidste nye inden for synsprøveudstyr. Synsprøven indledes med en samtale mellem Karina og kunden, hvor der tales om nuværende briller, hvorefter kundens nuværende briller testes i en af Karinas medbragte maskiner. Maskinen tester både for styrke men også ridser og lignende. Herefter får kunden målt øjnene med en autorefraktor, for at teste synet.

hjemmeoptik1

Efter brugen af de ny moderne maskiner starten den gode gammeldags type synsprøve. Først skal kunden læse de nederste linje på Snellen-tavlen uden brug af hjælpemidler. Herefter tages testbrillen i brug, hvor Karina kan skifte glas og styrke efter behov. Først når kunden kan se den nederste linje tydeligt, er resultatet af styrke tilnærmelsesvis. Herefter finjustere Karina styrken med et glas foran brillen, der enten gør synet mere skarpt eller sløret. Sidste test inden synsprøven afsluttes er et lille A5 ark med forskellige tekster, hvor størrelsen bliver mindre og mindre inden den slutter i skriftstørrelse 0,5.

 width=

Efter synsprøven kan kunden se det store udvalg af brillestel, Karina har med i kufferten. Karina pakker kufferten efter hvilke kunder hun besøger, og har 200 forskellige brillestel med ud til kunden, som han/hun kan vælge imellem. Når brillen er bestilt leveres den også, således kunden ikke skal til at køre byen rundt efter brillen, men den leveres lige til døren. Det er et super koncept til virksomheder, hvor alle medarbejderne kan få tjekket synet uden det store tidsspild. Karina er altid klar til at fortælle mere, skriv eller ring til hende på24@hjemmeoptik.dk eller 25 75 35 33.

hjemmeoptik3

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram