2121/1212-1717

Glædelig jul

Glædelig jul

Kære medlemmer i ErhvervsNetværk 9220

Det har igen i år været et fantastisk år for NV9220. Fantastisk målt, ikke bare på antallet af arrangementer, men også på antallet af deltagere ved de enkelte arrangementer. Der har ganske enkelt været stor tilslutning gennem hele 2017. Og det er jo dejligt.

Flere af vores medlemmer har i 2017 åbnet dørene for vores medlemmer, lavet frem- og rundvisning, og hvor har det været spændende og interessant at komme indenfor og se, hvordan tingene fungerer. Det vil vi bestemt se frem til også fortsætter i 2018.

I starten af 2017 opdelte vi sekretariatets funktioner og opgaver ved at indgå i et tværfagligt samarbejde med henholdsvis PBang++ og Center for Samskabelse (CfS). Dette har vist sig at være en gevinst for NV9220, idet dedikationen fra begge sider har været enorm og samarbejdet fungeret på bedste vis.

Også på det frivillige plan har mange enkeltpersoner samt virksomheder ydet en kæmpe indsats ved at indgå i forskellige samarbejdsrelationer og lægge mange timer i temagrupper, eventgruppen og arrangementer samt stille sig til rådighed med referatskrivning, rundringning m.m. En stor tak til alle for dette.

Også en stor tak til alle medlemmer af bestyrelsen. Det har - igen - været utrolig dejligt og inspirerende at samarbejde med jer alle om de mange spændende initiativer og ideer, der er fremkommet fra medlemmer samt gennem vores bestyrelsesarbejde.

Jeg vil gerne, på bestyrelsens vegne, ønske alle medlemmer og jeres medarbejdere en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

På bestyrelsens vegne

Morten Christensen

Formand NV9220

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram