1515/0101-1616

Folketingsmedlem Søren Gade & Borgmesterkandidat Tina French Nielsen besøgte ErhvervsNetværk 9220’s medlem D4tec

Folketingsmedlem Søren Gade & Borgmesterkandidat Tina French Nielsen besøgte ErhvervsNetværk 9220’s medlem D4tec.

Torsdag eftermiddag besøgte folketingsmedlem Søren Gade (V) & Borgmesterkandidat Tina French Nielsen (V) medlem i ErhvervsNetværk 9220 - D4tec. Et besøg med fokus på udviklingen i det østlige Aalborg og iværksættere. NOVI lagde rammer til mødet, der har over 100 virksomheder på adressen, blandt andet Borean Innovation som hjælper iværksættere. ErhvervsNetværk 9220 var facilitator for mødet, med 139 medlemmer i skrivende stund, et naturligt valg for Søren Gade & Tina French Nielsen til at finde en iværksætter i det østlige Aalborg.

Det østlige Aalborg er midt i en udvikling, hvor flere og flere iværksættere slår sig ned. 9220-området har et stort potentiale, ikke mindst på grund af sammenholdet. Virksomhederne står sammen om at løfte området, hvor ErhvervsNetværk 9220 spiller en stor rolle. På under 5 år er det lykkes, at få et medlemstal på 139 medlemsvirksomheder. Denne udvikling af bydelen, er ikke gået ubemærket hen på Christiansborg. Søren Gade havde ikke været på NOVI før, men så frem til besøget, fordi han havde hørt så positivt omkring området.

Direktør for D4tec Karl B. Therkildsen præsenterede virksomheden for Søren Gade & Tina French Nielsen. D4tec er førende eksperter indenfor intelligente analyse løsninger af offentlig tilgængelige data, baseret på anerkendt akademisk forskning og innovation. D4tec har udviklet sine løsninger med det spanske politi Guardia Civil, og er med omkring bordet i EU projekter såsom ePOOLICE. Søren Gade der med en fortid som Forsvarsminister, havde stor interesse i D4tec’s arbejde, og så et potentiale i virksomhedens løsninger til fremtiden.

Deltagende i mødet var Folketingsmedlem Søren Gade (V), Borgmesterkandidat Tina French Nielsen (V), Formand ErhvervsNetværk 9220 Morten Christensen, Netværkskoordinator ErhvervsNetværk 9220 Fredrik Kidmose og Direktør D4tec ApS Karl B. Therkildsen.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram