0404/0606-1515

Eventa

Eventa

Altid på forkant.

Konsulenthuset Eventa er et webbureau der leverer professionelle webløsninger indenfor webshops og hjemmesider. Deres webløsninger kan tilpasses og leveres så de passer specifikt til kundernes virksomhed, branche eller produkt.

Skal du sælge dit produkt til online kunder, skal du have en Eventa Webshop. Webshoppen er opbygget i moduler der gør det muligt at få tilpasset shoppen til lige præcist kundernes behov. Eventa har allerede mange branchespecifikke moduler, og mangler de det kunden skal bruge, får de det lavet så kunden får det maksimale ud af deres webshop.

Et samarbejde med Webbureauet Eventa kan indebære en webshop, hjemmeside eller anden webløsning, som man selv styrer 100%. Det er en løsning som mange vælger, da de godt kan lide alt det tekniske arbejde indenfor billedbehandling, online marketing, SEO osv.

Andre har mere lyst til at fokusere på de produkter / den branche som de arbejder indenfor, og vil gerne have en webbureau til at håndtere mere eller mindre af de online opgaver der er forbundet med at drive en hjemmeside eller webshop.

Webbureau Eventa laver forskellige løsninger hvor vi som professionelt webbureau bliver en større fast del af den online del af virksomheden, og håndterer store dele af arbejdet med at markedsføre webshop/hjemmeside, sørge for at alt det tekniske er som det skal være, holde styr på besøgsstatistikker og meget andet.

logo

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram