2323/0404-1919

EU-TOPMØDE MED VIRKSOMHEDER, FORSKNINGSPROGRAMMER OG TOP-KANDIDATER

EU-TOPMØDE MED VIRKSOMHEDER, FORSKNINGSPROGRAMMER OG TOP-KANDIDATER

De nordjyske topkandidater – Søren Gade (V) og Morten Klessen (S) - er på scenen, når ErhvervsNetværk 9220 holder EU-Topmøde i NORDJYSKE Mediers Kuppelsal 13. maj.

Både Gade og Klessen bejler til en plads i det nye Europa-Parlament, der skal vælges 26. maj.

Bliver de valgt, kommer de til at træffe beslutning om EU's kommende budget med svimlende 75 milliarder euro til forskning og udvikling, som Aalborg Universitet og nordjyske virksomheder har muligheder for at blive en del af. Samt en række andre politikker, der får betydning for Aalborg og Nordjylland.

Derfor kommer Søren Gade og Morten Klessen ikke til at tage af sted, uden at medlemmerne af ErhvervsNetværk 9220 har udfordret de to på deres ambitioner for EU – og de vilkår, danske virksomheder og Danmarks i det hele taget skal indrette sig på i de kommende år.

SIEMENS GAMESA OG AALBORG UNIVERSITET PRÆSENTERER GRØNT FORSKNINGS-PROJEKT

Desuden beretter Aalborg Universitet og Nordjyllands største private virksomhed – Siemens Gamesa – om projektet i4Offshore, der skal gøre havvind endnu billigere – og er finansieret over EU’s forskningsprogrammer. Professor Lars Bo Ibsen fra AAU er på scenen.

NORD DANMARKS EU-KONTOR FREMVISER CASES OG NYE MULIGHEDER FOR DIG I EU’S FORSKNINGSPROGRAMMER

Ligeledes præsenterer Nord Danmarks EU-Kontor dig for masser af er med cases og konkret viden om, hvordan du og din arbejdsplads kan udnytte de mange milliarder, der er i spil i EU-forskningsprogrammerne. Her er EU-kontorets direktør, Benjamin Holst, på scenen.

Det sker 13. maj klokken 15.30 til 18.00 i NORDJYSKE Mediers kuppelsal.

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram