03/12/2018

ErhvervsNetværk 9220s juleafslutning.

ErhvervsNetværk 9220s juleafslutning.

Torsdag den 22. november holdt ErhvervsNetværk 9220 juleafslutning i Utzon Centeret, hvor ca. 80 medlemmer deltog.

Aftenen startede med et oplæg af bestyrelsesmedlem Trine Ramsgaard-Jensen og konstitueret bestyrelsesformand Mette Schmidt, hvor de fortalte om netværkets nye brandingsstrategi. Den indeholder 3 hovedstrategier som er vokseværk, mangfoldighed og synlighed. Med disse 3 ord menes, at der skal være plads til alle store som små, og at netværket ikke kun er for bydelen, men også for medlemmet og virksomheden.

Mette og Trine lagde også et spændende, højt og grønt ambitionsmål frem, nemlig at Aalborg Øst skal være den mest bæredygtige bydel. Som led i det fik vi lov at høre mere til de forskellige områder, der skal være med til at skubbe bydelen i den retning, de kom blandt andet ind på FN´s 17 verdensmål, Miljø++ projektet, vækst 9220 og små jobs med mening. Derudover blev vi præsenteret for et fint insekthotel som RessourceCenter Aalborg har stået for at fremstille. Insekthotellet skal placeres på Aalborg Havn, og skal være med til at skabe mere biodiversitet på sigt, hvilket er endnu et led i at nå målet som den mest bæredygtige bydel. Mette og Trine rundede af med et stærkt budskab- indflydelse gennem relationer, eller succes gennem relationer som også blev forslået. Budskabet er dog klart, at alle skal have en form for indflydelse, vi skal stå sammen og der skal skabes endnu stærkere og måske endda nye relationer, alt sammen noget der skal være med til at skabe vækst og tiltrække flere til fællesskabet.

ErhvervsNetværk 9220 kom med en lille gave i år i form af en netværksparaply, som folk tog godt imod.

Hans Engell delte ud af sin store politiske viden og kom med sine bud på, hvornår der bliver udskrevet folketingsvalg i Danmark, og hvilke scenarier der højst sandsynligt kommer til at udspille sig, hvis hhv. Lars Løkke Rasmussen eller Mette Fredriksen vinder valget. Det var et spændende indlæg, og spørgelysten var stor, da Hans Engel den sidste halve time tog imod spørgsmål.

Efter indlægget fra Hans Engell blev der serveret en lækker middag og deltagerne kunne netværke med hinanden.

Vi fra ErhvervsNetværk 9220 vil gerne sige tusind tak til Mads Buch Jensen, Utzon Center og Eventgruppen for at arrangere denne flotte juleafslutning.

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram