1010/1010-1616

ErhvervsNetværk 9220 på tur igen

ErhvervsNetværk 9220 på tur igen

Torsdag d. 6. oktober var ErhvervsNetværk 9220 på en bustur rundt i 9220-området. Turen startede ved I/S Reno Nord, hvor alle blev iklædt gule beskyttelseshjelme og veste inden tovholder for Eventgruppen, Gunnar Schmøkel, bød velkommen. Herefter tog Thomas Lyngholm og Susanne M. Sørensen over og fortalte kort om virksomheden, hvorefter deltagerne ved selvsyn kunne konstateret, at der var ild i ovnen. Oppe i kontrolcentret kunne man se ned i graven med affald, og se hvor kompleks en opgave det er at styre forbrændingen. Rundvisningen sluttede på taget, hvor deltageren kunne nyde udsigten over området, der viste sig fra sin bedste side med klar solskin.

Tilbage ved bussen serverede Kristian Ishøy fra D´Wine Cava for deltagerne inden de steg på bussen mod Danske Fragtmænd A/S. Vel fremme fortalte Jens Peder Bjerg om fragtmændene og viste rundt i deres lagerhotel, hvor deltagerne kunne se de tusinder af paller, der var opmagasinerede, men det var dog specielt det store lagerhotel med vin der imponerede. På paller ved siden af de høje stabler af vin serverede Danske Fragtmænd kaffe og kage og deltagerne kunne networke.

Efter en kort køretur blev deltagerne sat af ved Aggersundvej, der sammen med Sebbersundvej og Feggersundvej er en del af Alabu Boligs Grønneparken. Her fortalte Susanne Kraglund om afdelingen, om de mange tiltag for beboerne, og om hvordan beboernes sammenhold gør en forskel for området. Beboerne har bl.a. oprettet en frivillig genbrugsbutik og et cykelværksted. Susanne fortalte også, at selvom Sebbersundvej står på Ghettolisten, så er der faktisk ventelister til boligerne i Grønneparken.

Sidste stop for dagen hed Mellervangskolen, hvor Lene Hvilsom bød inden for i skolens ”Det skæve rum”, et flot og kreativt rum, hvor børnene kan udfolde deres kreative og innovative side. Lene Hvilsom fortalte om skolens satsning på at få eleverne til bl.a. at blive bedre til at idégenerere, eksempelvis via en mere projektorienteret undervisning. Christian Fuglsang fra Fuglsang & Co. fortalte om Future Talents, et samarbejde der skal fokusere på innovation og iværksætteri blandt eleverne.

Til slut gik turen tilbage I/S Reno Nord, hvor bilerne holdt parkeret.  Under hele turen gik snakken livligt, og der var rig mulighed for at diskutere de forskellige stops og ikke mindst networke med hinanden.

Sekretariatet siger tusind tak til værterne: I/S Reno Nord, D´Wine, Danske Fragtmænd, Alabu Bolig, Mellervangskolen og Fuglsang og Co, tak til deltagerne for deres opbakning og ikke mindst tak til tovholder for Eventgruppen, Gunnar Schmøkel for at hjælpe med at styre dagen igennem.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram