22/11/2018

ErhvervsNetværk 9220-medlem blev Årets Leder 2018:

ErhvervsNetværk 9220-medlem blev Årets Leder 2018:

-UTROLIG FLOT, HVAD LASSE RICH HEMMINGSEN HAR PRÆSTERET I MUSIKKENS HUS

Formanden for ErhvervsNetværk 9220, Mette Schmidt, er stolt over lederpris går til medlems-virksomhed

 

Danmarks mest prestigefyldte lederpris, Årets Leder 2018, går i år til Aalborg – helt præcist til administrerende direktør i Musikkens Hus, Lasse Rich Hemmingsen.

Det er et kæmpe cadeau til Lasse Rich Hemmingsen og Musikkens Hus – men også til hele Aalborg og Nordjylland, der står bag etableringen af Musikkens Hus.

Det mener formanden for ErhvervsNetværk 9220, Mette Schmidt, som iler med lykønskninger til årets leder.

-Vi ønsker stort tillykke til Lasse Rich Hemmingsen! Det er utrolig flot, hvad der er præsteret i Musikkens Hus gennem de fire år, der er gået siden Dronningen åbnede huset.

-Vi er også som ErhvervsNetværk 9220 stolte over, at Lasse Rich Hemmingsen kan hive landets mest prestigefyldte lederpris til Aalborg. Musikkens Hus er medlem hos os – og vi er fulde af beundring over, hvad Musikkens Hus er blevet til. Og selvfølgelig også vidende om, at den succes ikke kommer af sig selv, men af en stærk stab og en højt kvalificeret ledelse er forudsætningen for, at det kan lykkes.

– Vi er i ErhvervsNetværk 9220 stolte af alle vores 175 medlemmer, og kan med glæde konstatere, at Musikkens Hus er blevet et stort aktiv for hele Nordjylland, men især også for vores bydel 9220, hvor de for eksempel også lægger hus til møder og aktiviteter. De bidrager også som kulturinstitution til vores mangfoldighed i netværket og giver med deres vinkel input til nye ideer, sparring, netværk og innovation, som vi ikke kunne være foruden i netværket. 

-Tillykke, Lasse! Vi er stolte over at kunne tælle jer blandt vores medlemmer, siger Mette Schmidt, der er formand for ErhversvNetværk 9220.

 

YDERLIGERE KOMMENTARER:

METTE SCHMIDT, konstitueret formand for ErhvervsNetværk 9220, tlf. 29 20 72 53.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram