20/11/2018

ErhvervsNetværk 9220 jubler over nyt erhvervsområde

ErhvervsNetværk 9220 jubler over nyt erhvervsområde

Med byggemarked og detailbutikker på Humlebakken realiseres vores ønsker, siger formand Mette Schmidt

Der er jubel i ErhvervsNetværk 9220, efter at Aalborg Kommune har åbnet for udviklingen af et nyt erhvervsområde på Humlebakken.

Erhvervsområdet ligger over for Brdr. Hosbond, helt op ad motorvejen, og udlægges til ”butikker med pladskrævende varegrupper”.

I første omgang et byggemarked, som private byudviklingsselskaber længe har ønsket at anlægge i området.

Og det vækker i den grad jubel i ErhvervsNetværk 9220, som har 175 Aalborg-virksomheder i ryggen og som længe har presset på for, at den udvikling kom i gang.

-Aalborg Øst er jo en kæmpe stor by i sig selv – større end f.eks. Silkeborg. Og nu åbner Aalborg Kommune med by- og landskabsudvalgets tillæg til lokalplanen for, at vi kan komme i gang med det, vi har ønsket og arbejdet intenst for i næsten hele erhvervsnetværkets snart otte-årige levetid – nemlig at vi får byggemarkeder og detailbutikker i større antal til Aalborg Øst, siger Mette Schmidt, der netop er blevet konstitueret formand for ErhvervsNetværk 9220.

STYRKER AALBORG ØST – MEN AFLASTER OGSÅ MIDTBYEN

-Det betyder jo nu, at du ikke behøver at køre til et byggemarked i midtbyen eller til City Syd, hvis du bøjer et søm i Aalborg Øst. Nu kan du snart nøjes med at køre/cykle til Humlebakken. Og desuden åbnes for yderligere detailhandel.

-Det er godt for Aalborg Øst, men da også for store dele af Aalborg i dette hele taget. Det er simpelthen meget tilfredsstillende for os, og derfor kvitterer vi meget gerne Aalborg Kommune for, at man har lyttet til vores og erhvervslivets appeller om, hvordan udviklingen skal formes, siger Mette Schmidt.

-Bydelen, som vækster med spændende boliger og stigende huspriser, mangler i den grad et område med detailhandel og specialbutikker, så det er et kærkomment område.

LYKKES MED TRANHOLMVEJ OG NU ERHVERV PÅ HUMLEBAKKEN – MEN MERE PÅ VEJ

ErhvervsNetværk 9220 blev stiftet for godt syv år siden, og tæller som sagt 175 virksomheder. Det var blandt andet med ambitioner om at bane vejen for udvidelsen af Tranholmvej, der netop i disse måneder udvides til dobbelt bredde plus cykelstier i begge retninger.

-Vi konstaterer, at vi lykkes med de ambitioner, vi sætter os for at nå. For os er både udvidelsen af Tranholmvej og det nye erhvervsområde på Humlebakken nogle af vores gamle kæpheste. Men vi har flere – og store ambitioner – og dem kommer man også til at høre mere om snarest, siger Mette Schmidt, formand for ErhvervsNetværk 9220.

YDERLIGERE KOMMENTARER:

METTE SCHMIDT, konstitueret formand for ErhvervsNetværk 9220, tlf. 29 20 72 53.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram