0505/1111-1919

ErhvervsNetværk 9220 holder juleafslutning hos AKKC

Afslutning på sæson 2019

Sæson 2019 synger på sidste vers i ErhvervsNetværk9220, derfor afholder vi traditionen tro et brag af en juleafslutning. I år har vores medlem Aalborg Kongres & Kultur Center været så generøse at byde os velkommen indenfor i Radiosalen.

På denne årets sidste event de deltagende medlemmer ikke alene nyde hinandens selskab, men også fornøjes med et berigende indlæg. I år har ErhvervsNetværk 9220 bedt Gunnar Ørskov komme forbi og underholde med hans foredrag; Hellere dø af grin end af stress.

"

I sit foredrag vil Gunnar Ørskov komme ind på, hvordan måden vi taler til hinanden på smitter af. Hvordan vores adfærd er med til at skabe kulturen i vores virksomheder, samt hvor vigtigt det er at kende ens egne og andres forventninger. Kort sagt: I dette tankevækkende foredrag sætter Gunnar Ørskov tid og tidsforbrug i virksomheder og organisationer under lup, og forklarer, hvad der sker i den indre dialog, hvem der lytter til hvem, og hvem du egentlig taler med, når du taler med dig selv.

Gunnar Ørskov stiller i dette foredrag de helt store spørgsmål: Vil du være styrmand og kaptajn i dit eget liv og have det sjovt? Og vil du hellere dø af grin end af stress?

Hvis du kan svare ja på de to spørgsmål, så meld dig til årets sidste event i ErhvervsNetværk9220, hvor du naturligvis også vil have rig mulighed for at networke med de andre medlemmer.

 width=

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram