1313/0202-1818

ErhvervsNetværk 9220 hentede første iværksætter-bevilling

ErhvervsNetværk 9220 hentede første iværksætter-bevilling

Iværksætteri-gruppens Flemming Andersen modtog 50.000 fra Aalborg Erhvervsråd

Af Kristian Andersen

Endelig skete det! Endelig kan ErhvervsNetværk 9220 sætte blus på ambitionen om at skabe en ny internet-portal, der kan matche iværksættere og potentielle iværksættere med etablerede virksomheder.

Fredag var Flemming Andersen - tovholder i ErhvervsNetværk 9220’s temagruppe om iværksætteri – på scenen, da rådmand Mads Duedahl og Aalborg Erhvervsråd foretog de første uddelinger fra erhvervsrådets iværksætterpuljer. Seks andre modtog ligeledes donationer fra puljen.

Til ErhvervsNetværk 9220 var der 50.000 kroner – præcist, hvad man havde søgt.

Ud over den nye portal, skal midlerne desuden anvendes til afholdelse af den første iværksætteridag i Erhvervsnetværk 9220. Her vil erhvervsnetværket invitere UCN’s studerende til at komme med innovative forslag til videreudviklingen af portalen og realisering af deres ideer.


Flemming Andersen:

-Vi vil tilbyde noget helt nyt – som både rykker for iværksætterne og de etablerede virksomheder.

 

-Iværksættere skal eksempelvis kunne bruge portalen til at søge en producent til et nyt produkt, lokaler, leverandører, kunder, sparringspartnere, indsamling af viden eller søge hjælp hos de etablerede virksomheder og andre iværksættere om, hvad de måtte anse for relevant.

 

-Etablerede virksomheder skal kunne bruge portalen til bl.a. køb, salg og leverancer af vare- og tjenesteydelser etc. Derudover vil de etablerede virksomheder kunne bidrage med vidensdeling og herunder hjælpe iværksættere med ressourcer, knowhow, faciliteter, husly, praktisk hjælp samt hjælpe med mentoring og advisory boards og den slags.

 

Formanden for ErhversvNetværk 9220, Morten Christensen, er meget tilfreds med:

 

-Vi er meget tilfredse. Vi vil løfte både de mange nye talentfulde iværksættere, der dukker op i Aalborg Øst i disse år, men vi vil samtidig løfte vækst og aktivitet i de etablerede virksomheder. Og vi vil udbrede vores erfaringer til at omfatte hele Aalborg Kommune og hele Nordjylland, når vi kommer i gang, siger Morten Christensen.

 

 width=

Flemming Andersen – tovholder i ErhvervsNetværk 9220s iværksætterigruppe – og formanden for netværket, Morten Christensen, skåler glade på modtagelsen af de 50.000 kroner fra Aalborg Erhvervsråds nye iværksætterpulje.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram