0808/0505-1818

ERHVERVSNETVÆRK 9220 FYLDER 7 – OG FUCKER MED DIN HJERNE

ERHVERVSNETVÆRK 9220 FYLDER 7 – OG FUCKER MED DIN HJERNE

Mød Niels Krøjgaard, der hjælper Rigspolitiet med at opklare forbrydelser – og bliv klogere på dig selv, dine medarbejdere og dine konkurrenter
Vær med, når ErhvervsNetværk 9220 fylder syv år – og holder fødselsdagsfest med erhvervspsykologen Niels Krøjgaard, som giver dig unikke redskaber til at forstå dine medarbejdere, kolleger, chefer og konkurrenter bedre.
Nordjyske Bank,
24. MAJ 2018 -  klokken 15:30-20:00
-Et er sikkert og vist: ErhvervsNetværk 9220 fylder syv år – og vi gør det på et tidspunkt, hvor vi er nået op på 170 medlemmer. Det vil vi gerne fejre med jer, der er medlemmer. Og med jeres medarbejdere.
Og det vil vi gøre på en helt speciel måde, hvor vi alle bliver lidt klogere på os selv – og på den verden, vi lever i og driver virksomheder i.
-Vi har nemlig inviteret Niels Krøjgaard – erhvervspsykolog og en af de eksperter, der hjælper Rigspolitiet med at opklare de sværeste og mest surrealistiske forbrydelser. Han skal lære os, hvordan man kan fucke med vores hjerne. Og hvordan vi kan blive klogere på, hvordan vi selv og mennesker i vores omgivelser ser os og handler på os.
-Det bliver både en fest og et specielt show, som vi alle bliver underholdt – og rigtig meget klogere på verden.
Vær med, når vi fejrer de første syv år for ErhvervsNetværk 9220.

Vel mødt!

Bedste hilsner

Morten Christensen,
formand for ErhvervsNetværk 9220.

TILMELD DIG HER

 

15:30: Dørene åbnes
16:00: velkomst ved Morten Christensen
16:10: Fucker med din hjerne ved Niels Krøjsgaard
17:00: Pause
17:15: Lær at læse andre mennesker ved Niels Krøjsgaard
18:45  Spisning

KORT:
Niels Krøjgaard og fødselsdagsshowet i ErhvervsNetværk 9220:
Du kan kalde Niels Krøjgaard en moderne Sherlock Holmes. Han lægger mærke til signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over du udsendte. Han tolker signalerne og ved præcis, hvilke tanker i dit sind, som har frembragt dem. Lyver du – så bliver du afsløret.
Han kan tale til din underbevidsthed og styre dine tanker og handlinger. Du tror, du agerer selvstændigt. Men du er styret af ham.
Forestil dig en tryllekunstner uden rekvisitter. Ingen kort, mønter eller mystiske kasser. Illusionen foregår i sindet og er derfor meget stærkere. Ved hjælp af psykologiske teknikker kan Niels Krøjgaard fortælle, hvad publikum tænker og afsløre, om de lyver eller taler sandt. Med hans intuition og psykologiske indsigt kan han forudse, hvordan bestemte personer vil reagere i en given situation. Og med hans evner indenfor suggestion kan han styre folks handlinger.
Det virker uforklarligt. Nærmest overnaturligt. Men alt bygger på psykologi og menneskekundskab.
I de forkerte hænder er Niels Krøjgaards teknikker skræmmende manipulative. Men han bruger teknikkerne som underholdning og til at give mit publikum en oplevelse af hjernens uanede muligheder. Tilsat humor bliver showet en utrolig underholdende oplevelse.
Showet er både fascinerende, tankevækkende og underholdende på én gang. En blanding af trylleri, suggestion, psykologi og ikke mindst – showmanship – gør oplevelsen uforglemmeligt.
Niels Krøjgaard’s Baggrund
Niels Krøjgaard er uddannet i etablering og detektion af troværdighed og bedrag, samt følelsernes intelligens hos Paul Ekman International i Manchester. Han underviser bl.a. hos Rigspolitiet og Politiskolen, hvor nogle af landets bedste efterforskere bruger hans viden i forbindelse med afhøring af kriminelle m.m. Niels Krøjgaard har adgang til den nyeste forskning indenfor feltet, og hans viden kan blive din viden.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram