12/09/2019

ErhvervsNetværk 9220 får Aalborgs Bæredygtighedspris

Stolt formand Mette Schmidt modtog hæder og glasskulptur på Bæredygtighedsfestivalen onsdag

Tillykke!

ErhvervsNetværk 9220 modtog i går Aalborg Kommunes Bæredygtighedspris 2019. Det skete ved åbningen af Bæredygtighedsfestivalen, hvor formand Mette Schmidt på netværkets vegne modtog hæder og det synlige bevis – en glasskulptur  fra miljø og energirådmand Lasse P. Olsen.

Rådmanden havde adskillige grunde til at tildele netop ErhvervsNetværk 9220 Bæredygtighedsprisen:

Miljø og energiudvalget har vurderet, at I opfylder alle kriterierne for at vinde ”Bæredygtighedsprisen 2019”, fordi I:

* Bidrager til den boligsociale indsats i Aalborg Øst ved at styrke beboernes tilknytning til uddannelse og arbejdsmarked

* Er en central aktør i opstart og konsolidering af projektet Miljø ++, hvor ErhvervsNetværk 9220 er bindeled mellem virksomheder, Aalborg Universitet, forsyningsselskaber og myndigheder.

* Implementerer projektet Bæredygtige Synergier, som er et partnerskab for at skabe bæredygtige forretningsmodeller.

* Arbejder aktivt for at gøre Aalborg til nationalt testcenter, som skal levere fremtidens løsninger inden for energi og data.

STOLT FORMAND: EN BLÅSTEMPLING AF DE STORE – UDVIKLING ER NOGET VI SKABER SAMMEN

Mette Schmidt var meget stolt og beæret:

-Det er jo en blåstempling af de store, som vi i ErhvervsNetværk 9220 kun kan tage imod mod stolthed og ydmyghed. Det er en anerkendelse, af det vi sammen med vores 180 medlems virksomheder og det stærke samarbejde vi har med Aalborg Universitet, UCN, NOVI, Aalborg Kommune og Region Nordjylland, udretter – og har planer om at udrette.

-For os er udvikling ikke noget, der bare sker. Udvikling er noget, vi skaber – skaber sammen. Og vi er der for alle, der har høje ambitioner for Aalborg og Aalborg Øst – og vil samarbejde med andre. ErhvervsNetværk 9220 er indflydelse gennem relationer. Fordi vi gennem relationer sætter dagsordener, der former Aalborg – og gør Aalborg og Aalborg Øst stærkere og bedre.

-Vi markerer, at vi ønsker at gøre Aalborg til verdens mest bæredygtige erhvervsby. At gøre Aalborg Øst til et bæredygtigt fyrtårn, som tiltrækker talenter, investeringer og fremtid. Men vi handler også på det. Fordi vi vil den bæredygtige udvikling af Aalborg så meget, siger Mette Schmidt.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram