1919/0303-1919

Erhvervschefen til ErhvervsNetværk 9220: KINA INSPIRERER MARKEDSFØRING AF AALBORGS ERHVERVSCENTRE

Erhvervschefen til ErhvervsNetværk 9220: KINA INSPIRERER MARKEDSFØRING AF AALBORGS ERHVERVSCENTRE

Det er med direkte inspiration fra Kina, når Aalborg Kommune i fremtiden markedsfører specifikke dele af byen og byens erhvervsområder som særlige kompetencecentre.

Det fortalte erhvervschef Tonny Thorup, da han onsdag var indleder på et fyraftensmøde om Aalborg Kommunes nye erhvervsstrategi, ”Aalborg Bygger Bro”, for medlemmerne af ErhvervsNetværk 9220. 30 var mødt frem hos Center for Logistik og Samarbejde på Aalborg Havn.

-Nu har jeg været i Kina med borgmesteren flere gange, og man må bare sige, at det inspirer os hver gang. Senest var vi en tur i Shanghai, som rummer et af verdens største erhvervs- og forskerparker. Og når man kommer der, så falder det meget hurtigt, hvor kæmpe stort det hele er – men også hvor stærkt og effektivt de markedsfører sig. Og det er det, vi nu forsøger at gøre dem kunsten efter, for vi kan se, at det virker, sagde Tonny Thorup.

Blandt de særlige centre, Aalborg Kommune ser og begynder at markedsføre, er følgende:

• Smartcity, Industri og energi (hele området omkring Aalborg Havn i Aalborg Ø)
• Aalborg Universitet, Aalborg Universitetshospital og NOVI (Aalborg Ø)
• Global transport og logistik (lufthavnen og nærområdet)
• Retail (midtbyen og City Syd)

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram