08/03/2021

Er du verdensmester i kommunikation, og har du guldkorn du gerne vil dele med dine NV9220-netværkskollegaer ? – så har vi brug for din hjælp.

Er du verdensmester i kommunikation, og har du guldkorn du gerne vil dele med dine NV9220-netværkskollegaer ? – så har vi brug for din hjælp.

Netværksgruppen Uddannelse og rekruttering  har sat sig det mål at lave relevante fyraftensarrangementer for virksomhederne i netværket. Der er afholdt 2 ud af 4.

Det næste Fyraftensmøde skal afvikles den 19. april kl.16.30 til 18. Det skal forgå online ( platform endnu ikke helt fastlagt -det kan du måske få indflydelse på ).

 

Emnet er kommunikation – kom med dit bud på hvad du indenfor det emne har lyst til at dele guldkorn ud af. Det skal være et emne, der er relevant for medlemsvirksomhederne -måske relateret til den tid vi er midt i med Corona, forandringer og for nogen krise.

 

Vi kan desværre ikke tilbyde dig et honorar for dit oplæg – men til gengæld kan vi honorere med et par flasker vin og muligheden for at møde relevante kundeemner.

 

Hvis du er interesseret i at tilbyde et oplæg eller måske du har spørgsmål inden du kommer dertil – så tøv ikke med at tage kontakt til gruppens tovholder Helle Glyø  22762760, helle@glyoe.com – senest den 10. marts 2021.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram