2929/0606-1616

Enemærke og Petersen: Engparken som springbræt

Enemærke og Petersen: Engparken som springbræt

Den omfattende renovering af boligområdet Engparken, som er Enemærke & Petersens første entrepriseopgave i Aalborg, er kommet godt fra start, og E&P’s lokale folk glæder sig over nu at være i gang med deres første store opgave i hjembyen.

 

Siden 2015 har Enemærke & Petersen været et navn i Aalborg, og firmaets serviceafdeling er sammen med bore-/skæreafdelingen efterhånden velfunderet i det Kronjyske. Det sidste ben – entreprisedelen – har dog ladet vente lidt længere på sig, men nu ser det ud til, at ventetiden er overstået.

 

Først på året startede den gennemgribende renovering af Engparken, og i april måned havde E&P sit indtog på pladsen. Renoveringen blev i sin tid udbudt som fagentrepriser, og Enemærke & Petersen skal lave tømrerentreprisen, som består af indretning af 135 tilgængelighedslejligheder, og vinduesentreprisen, som består af vinduesudskiftning i alle 555 lejligheder, samt udskiftning af 465 altaner.

 

Mads Undall-Behrend, som er Enemærke & Petersens projektleder på opgaven, fortæller: ”Det er sjovt endelig at være i gang med vores første opgave her i Nordjylland, og vi har jo tænkt os at blive, så vi glæder os til at vise det nordjyske marked, hvad det er, vi kan.”.

 

”Vi er allerede kommet godt i gang med arbejdet her på Engparken og har et rigtig godt samarbejde med både bygherre og rådgiver. I samarbejde med dem forsøger vi løbende at optimere dele af projektet og afklare logistikken, så processen bliver så nem som muligt for alle parter.”, fortsætter Mads.

 

Dan Jensen, som er afdelingschef for E&P i det nordjyske, bakker Mads op: ”Engparken er et godt springbræt for os og giver os mulighed for rigtigt at komme ind på markedet i Aalborg. Vi er desuden blevet udvalgt til at byde på en række andre store sager i området, som vi selvfølgelig håber, at vi også kommer med på, så den næste tid bliver meget spændende for os.”.

 

En anden ting, som den aalborgensiske afdeling også har meget fokus på, er, at ansætte lokale projektfolk og håndværkere. ”Det er vigtigt for os at ansætte lokale folk – vi vil selvfølgelig gerne gøre en positiv forskel for bygherrerne i Aalborg og omegn, men samtidig betyder det også meget for os at bidrage positivt til området ved at skabe lokale arbejdspladser.”, runder Dan af.

 

Foruden entrepriseafdelingen har Enemærke & Petersen i Aalborg en bore-/skæreafdeling og en serviceafdeling, der tilbyder bygningsvedligehold og skadeservice. E&P har også kontorer i Aarhus, Ringsted og Glostrup og har stået for flere større renoveringer, herunder Vapnagård i Helsingør, Langkærparken i Aarhus og Urbanplanen i København.

 

Engparken 1Engparken 2

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram