06/03/2016

Hos DitAalborg.com går det stærkt

DitAalborg.com hjælper virksomheder med at blive mere synlige online for kun 1000 kr. om måneden. Det sker via vores online aviser DitAalborg.com, DitVendsyssel.dk og NordjyskErhverv.dk. Vores kunder bruger online aviserne og avisernes Facebooksider til at fortælle den gode historie om deres virksomhed og blive set via reklamebannere på online aviserne. Dertil laves en mini SEO løsning i form af en erhvervsprofil, der løfter kundernes synlighed overfor Googles søgerobotter.

DitAalborg.com blev ofte spurgt, om de ikke ville håndtere kundernes firma Facebooksider, da kunderne ofte ikke har tiden, lysten eller kompetencerne til at drive deres firma Facebookside effektivt og professionelt.  De første Facebookkunder sagde de egentlig mest ja til for at være flinke, men hurtigt viste det sig, at der var et behov hos mange firmaer for at få drevet deres firmafacebookside professionelt

For kun 1000 kr. pr. måned gør DitAalborg.com hverdagen lettere for deres kunder i forhold til deres firmafacebookside, de slipper af med deres dårlige samvittighed over ikke at få lagt nok og rigtigt på Facebook. De fleste erhvervsfolk har i dag erkendt, at Facebook er en billig og effektiv vej til potentielle købere, hvad enten der er tale om B2C eller B2B.

Siden opstarten med Facebook marketing er det gået stærkt hos DitAalborg.com. Efter kort tid måtte de ansætte den første til drift af kundernes firmafacebooksider. Fortsætter væksten i samme tempo som nu, skal de senest i løbet af maj eller juni have den næste ansat. Den rette person har de heldigvis fundet, og der er allerede lavet en forhåndsaftale med henblik på ansættelse.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram