29/11/2016

BusinessNetwork 9220 og Disruption

BusinessNetwork 9220 og Disruption

Nyt fra BusinessNetwork 9220

Business Networket i NV9220, også kaldt Morgenkrydderne, har i efteråret afholdt en række spændende temamøder lige fra Cybercrime over temperaturen på finansieringsmuligheder til On-line strategier med flot fremmøde og stort engagement. Flere fortæller om deres gode forretnings aftaler med andre medlemmer og deres relationer.

Tirsdags- og Onsdags grupperne tæller tilsammen mere end 110 medlemmer som gerne vil udvikle deres forretning, så der er nok af muligheder for samarbejdsrelationer af den ene eller anden karakter.

 

Januar mødet sammen med Eventgruppen

Som opstart på det nye år har Business Network 9220 og Eventgruppe planlagt en fælles aktivitet omkring begrebet DISRUPTION, som berører os alle.

DISRUPTION ændrer spillereglerne for hvordan man driver sin forretning, – eller hvordan andre gør det for dig hvis ikke du nytænker og skaber innovation i din forretningsmodel. Med de rette idéer kan der også være store penge.

Det er lykkes os af få en aftale med Tune Hein, som er en anerkendt ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder til at uddybe begrebet DISRUPTION.

Reserver

Onsdag den 11. januar kl. 7.30

Sted: Novi Auditorie, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø

( Der udsendes invitation primo dec. )

 width=

Tune Hein

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram