30/08/2016

Er din virksomhed udfordret af internationaliseringen?

Er din virksomhed udfordret af internationaliseringen?

Så er et samarbejde med International Business Center (IBC) på AAU måske interessant. De tilbyder et samarbejdskoncept omkring Cand.Merc. studerende på 2. og 3. semester.

IBC tilbyder et samarbejde, hvor studerende kan gennemføre dyberegående analyser af nye markeder og din virksomheds internationaliseringsovervejelser, bringe deres lokale kendskab og sprog fra forskellige lande ind i samarbejdet og være udførende i praktikperioden. Alt sammen med anvendelsen af den nyeste viden.

Konceptet er et sammenhængende studieforløb og samarbejde over et år. Først gennemføres et studenterprojekt, som tager udgangspunkt i en problemstilling fra din virksomhed og derefter gennemføres et praktikforløb i din virksomhed, hvor praktikanten kan arbejde med implementeringen af resultaterne fra det forudgående projekt.

Projektet indledes med ansøgninger fra de studerende, der er interesseret i din virksomheds problemstillinger og senere at arbejde med dem under et praktik ophold i din virksomhed. Blandt ansøgerne udvælger virksomheden én af de studerende, som tilbydes et praktikophold i efterårssemesteret, og som forud for praktikken kan forberede dette ophold gennem forårets projektarbejde sammen med andre studerende.

På IBC’s uddannelser er der typisk 20-25 forskellige nationaliteter blandt de studerende, som kan arbejde i lokalsprog på de internationale markeder.  Samarbejdet med de studerende foregår på engelsk. Se: http://www.ibc.aau.dk/

Konceptet udbydes af IBC ’s to Cand.Merc. uddannelser, International Business Economics og International Marketing.  Uddannelserne favner bredt. Internationalisering har indflydelse på alle dele af virksomhedernes værdikæder, f.eks ledelse, organisering, personale, interkulturelle forhold, fremstilling, indkøb, salg/marketings strategi, digitalisering, nye medier, forbrugeradfærd og 4P konfigurering

På studiet er der i.ø. stor åbenhed i forhold til andre internationalisering problemer, som opleves af virksomhederne.

Hvis din virksomhed er interesseret i et samarbejde med IBC om konceptet, bedes du kontakte Niels Maarbjerg Olesen på tlf.: 40858522 eller sende en mail til nmo@adm.aau.dk.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram