2121/0606-1717

Cloud City Aalborg

Cloud City Aalborg

- kompromisløs vision føres ud i livet

ErhvervsNetværk 9220 havde fornøjelsen af at blive vist rundt på spritgrunden i Vestbyen, hvor store visioner snart føres ud i livet til glæde for Aalborggenserne, samt turister fra nær og fjern.

 

Indledende fortalte Martin Ole Nielsen, primus motor på projektet, om visionen, projektet og planen. Målet er at slå dørene op til ’mekkaet’ i 2020, hvor hotel, restauranter, street-food, oplevelsescentre og meget mere skal stå klar til at give alle besøgende en forglemmelig oplevelse.

 

Det er helt essentielt for projektet, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten – Cloud City skal have internationalt perspektiv og byde på det bedste af det bedste. Hotellet skal byde på alt fra 2 til 5 stjernes værelser, restauranterne give smagsoplevelser af forskellig art og repræsentere alt fra f.eks. byens bedste burger til Michelin-lækkerier. Området kommer altså til at byde på noget for enhver smag.

 

Den argentinske kunstner Tomás Saracenos er manden bag områdets varetegn - en skulptur, som kommer til at hedde Cloud City. Værket kommer til at bestå af 68 dodekaeder i glas, hver med en diameter på 4,5 meter, og vil blive 30 meter højt, 44 meter langt og 27 meter bredt. Kunstværket kommer til at udspringe fra taget af en af de gamle bygninger, som vil blive bevaret, og det bliver muligt at gå rundt inden i det. Dermed får man som besøgende muligheden for at nyde den smukke udsigt over Limfjorden fra toppen af værket.

 

For den spændende og oplysende rundtur i Cloud City har ErhvervsNetværk 9220 bidraget med 50 kr. pr. deltager, som går ubeskåret til to skoler i Cambodja.

 

Slutteligt bød Kalles Kaffe på lækre, varme drikke fra den fine coffee-truck. Samtalerne gik lystigt og der blev networket på kryds og tværs af nye, såvel som garvede medlemmer.

 

På alle deltagernes og bestyrelsens vegne takker vi Martin Ole Nielsen for at dele sin vision og fortælle nogle af de mange historier knyttet til spritfabrikken.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram