0101/0909-1717

Buus & Co stormer frem i Aarhus

Buus & Co stormer frem i Aarhus

Pressemeddelelse: august 2017

Buus & Co Anlægsgartner har kun været i Aarhus i 1 1/2 år men har allerede projekter som Salling ROOFTOP, Ceres Byen og Bispetorv på CV’et. Nordjysk sindighed og vilje til at lave et ordentligt stykke arbejde hver gang og til tiden er en af hemmelighederne.

Aalborg virksomhed med 70 års erfaring
Buus & Co – ikke at forveksle med Aarhus virksomheden Buus Anlægsgartner – har mere end 70 års erfaring med anlægsgartner arbejde. Virksomheden har hovedsæde i Aalborg og afdeling i Aarhus. Med 35 ansatte hvoraf Aarhus afdelingen på blot 1 1/2 år udgør de 12, går det stærkt.  Afdelingschef og leder af Aarhus kontoret, Tommy Bertelsen udtaler: ”Jeg tror vores succes skyldes vores dygtige medarbejdere og deres store engagement og høje arbejdsmoral. Hos os er der ikke nogen, der går hjem før arbejdet er færdigt. Vi opererer med en ”Buus kvalitet”, som er den bedste og kan varetage alle opgaver under jorden også – dvs. fra kloak etablering til belægning, beplantning og udendørs inventar som cykelstativer og rækværk mv. Det gør det nemt for kunderne, at handle med os.”

Håndholdt Salling ROOFTOP
Den helt særlige opgave med at forestå anlægsgartnerarbejdet på Salling ROOFTOP gik til Buus & Co. Tommy Bertelsen fortsætter: ” Vi er stolte over at have fået opgaven og har arbejdet weekender og aftener for at blive færdige. Det er et af de punkter, vi aldrig går på kompromis med – levering til tiden. På Salling ROOFTOP har vi været så privilegerede at være med til at tilegne projektet. Vi har specialfremstillet 90 blomsterkummer, der passer til de valgte fliser og udvalgt 14 oliventræer, som vi har fået fra Italien og 3 bonsai træer, som er kommet fra Holland. Til den japansk inspirerede have og til blomsterkummerne, har vi udvalgt et utal af planter, der kan klare de særlige vind- og vejrforhold, som er på taget.”

Jesper Riisgaard, som er byggeleder ved A. Enggaard udtaler: ”Vi valgte Buus & Co til projektet, fordi vi kender dem rigtig godt. Det er et komplekst projekt, med en meget presset tidsplan, som vi ved, de kan håndtere. De leverer et godt stykke arbejde, og har den nordjyske tilgang til opgaverne ligesom os selv. Man mødes og snakker om tingene. Det giver tillid og godt samarbejde.”

Ceres Byen, Bispetorv og Z-huset
Buus & Co arbejder også på Ceres Byen. Projektet skal være færdigt til december 2018 og er et omfattende projekt hvor de gamle brosten bl.a. genbruges. ”Vi har haft 2 medarbejdere til i 2 måneder at håndsortere de i alt 1.000 m2 brosten. Jeg synes, det er en sjov tanke, at vi kommer til at færdes på de gamle brosten, som er mere end 100 år gamle” siger Tommy Bertelsen.

På Bispetorv har Buus & Co varetaget omdannelsen af byrummet. De har plantet over 100 store træer, sat 4.000 løgplanter og udlagt 400 m2 rullegræs. På Z-huset har firmaet anlagt ca. 40 taghaver og 2 store gårdrumsmiljøer med høje tæer, stauder og andre elementer samt specialstøbt plantekummer på 6 m. Projektet har også omfattet anlægning af fortov ved Ester Aggebos Gade, hvor der er hentet granit direkte i Indien.

Buus & Co
Buus & Co varetager både anlægsopgaver for private og erhverv. Virksomheden ejes af

  1. Enggaard og direktør, Buus & Co, Martin Linnemann. Virksomheden har ud over projektafdelingen en større driftsafdeling, der varetager ejendomsservice. Projektstyringen er professionel og altid på forkant, så alle projekter kan afleveres til tiden. Kvaliteten er den såkaldte ”Buus-kvalitet.”

Kontakt

Buus & Co, afdelingschef Aarhus, Tommy Bertelsen

Direkte: 25 71 69 39

E-mail: tommy@buus-anlaeg.dk

 

Buus & Co, direktør

Martin Linnemann Tlf.: 22 21 69 39

Email: Martin@buus-anlaeg.dk

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram