1717/0303-1616

Industriel symbiose - også i 9220 ?

NIRAS Aalborg er med til at bygge fremtidens bæredygtige samfund

"Bæredygtighed, Google viser 582.000 resultater på bare 0,26 sekunder. Nogle mener, at ordet er slidt og flosset, men jeg bruger det gerne og slår fast, at NIRAS er med til at bygge fremtidens bæredygtige samfund – sammen med vores kunder." udtaler Søren Hagemann Christensen fra NIRAS Aalborg.

For os handler bæredygtighed ofte om at tænke i helheder og at sætte ressourcer sammen i en ny sammenhæng, der skaber værdi både økonomisk og miljømæssigt. Berendsen i Holbæk bruger regnvand i stedet for drikkevand til industriel vask.

Projektet, der sparer på drikkevandet og mindsker presset på kloakkerne, sker i samarbejde med forsyningen, som på sigt kan levere alt det regnvand, Berendsen har brug for fra Holbæk by. Det er et godt eksempel på, at vi ændrer virksomhedernes syn på egne ressourcer og forsøger at matche symbioser mellem virksomheder. Symbiose-tankegangen har også sikret, at 97,5 pct. af materialerne fra Brunhøjskolen i Holbæk er genanvendt, da skolen stod til nedrivning.

Godt for miljøet, ja, og for økonomien, som lander 160.000 kroner under budget. Og vi fortsætter. Fordi bæredygtighed ikke kun handler om idealisme – det er ganske enkelt en god investering for vores kunder og for samfundet.

 

Er du interesseret i at læse mere omring miljø og bæredygtighed. så klik på linket nedenfor:

newsletters.niras.com 

 

SørenHagemannChristensen

Søren Hagemann Christensen

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram