0404/1111-2222

Rundvisning i REGAN Vest

20. april 2023 er ventetiden forbi, for da får vi mulighed for at komme på rundvisning i REGAN Vest.

Den 5.500 kvadratmeter store koldkrigsbunker REGAN Vest med plads til 350 personer blev bygget i årene 1963-68 og var i drift frem til 2012. Anlægget var tophemmeligt, og det skulle huse regeringen, embedsmænd og regenten i tilfælde af 3. verdenskrig.

Efter grundig klargøring åbner REGAN Vest primo 2023 som et autentisk stykke Danmarkshistorie, der stadig står fuldstændig intakt med alt originalt interiør – fra Arne Jacobsen-stole og lamper over sengetøj fra Nordisk Fjer til kommunikationsudstyr og Nato-stempler. Undervejs på rundvisningen ser man blandt andet regeringens situationsrum, regentens værelse, opholdsstue og kantine. Rundvisningen afsluttes i bunkerens kantine, hvor der serveres smørrebrød og en øl/vand.

Se mere her

Tidspunkt og tilmeldingsformular følger snarest.

Billedet (fotograf Lars Horn) er af den karakteristiske indgangstunnel på cirka 300 meter, der leder ind til et bunkeranlæg med lægeklinik, regeringskontorer, indkvarteringsfaciliteter og meget andet. Alt står uberørt, og bunkeren er stadig fyldt med det originale interiør.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram