25/10/2021

1-12-2021: Morgenkrydderne hos Sparekassen Kronjylland (fælles)

Årets sidste arrangement for Morgenkrydderne finder sted hos Sparekassen Kronjylland og er en fælles aktivitet for tirsdags- og onsdagsgruppen.

Indledningsvis hører vi lidt om Sparekassen Kronjylland overordnet, om etableringen af Aalborgafdelingen og hvad der er ambitionen både på privat- og erhvervskundeområdet. Derefter giver medarbejdere fra pengeinstituttet en orientering om Business Model Canvas (BMC) og hvordan man aktivt bruger denne model i rådgivningen af erhvervskunder.

Kort om BMC
I en verden, hvor udviklingen sker hurtigere og hurtigere, er det vigtigt at man som virksomhed har overblik over sin forretningsmodel. Dette sikrer, at man hurtigt kan tilpasse sig nye teknologier og trends. Via anvendelse af BMC til kortlægning af forretningsmodellen får man et godt overblik over værdiskabelsen i virksomheden – og man kan ud fra BMC arbejde med fremtidige muligheder og scenarier samt se, hvordan udefrakommende faktorer vil påvirke ens forretningsmodel. BMC kan være et godt værktøj til at arbejde med strategi på et lavpraktisk niveau og med mulighed for inddragelse af både medarbejdere og bestyrelse.

  • Tid: Onsdag 1. december 2021 kl. 07.30-09.00
  • Sted: Sparekassen Kronjylland, Nålemagervej 6B, Aalborg
  • Tilmelding: Via NemTilmeld
  • Der er plads til maksimalt 55 deltagere – først-til-mølle-princippet gælder
  • Maksimalt to deltagere pr. medlemsvirksomhed
  • Parkering ved Sparekassen Kronjylland, alternativt ved Silvan
  • Vi overholder de til enhver tid gældende coronaretningslinjer – der skal derfor forevises gyldigt coronapas til dette arrangement

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram