1111/1010-2323

Kom til mentordating

14. november 2023 kan du som iværksætter møde en lang række kompetente og knivskarpe mentorer, som sidder klar til at give dig værdifuld sparring på din forretningsidé og dine ønsker om at udvikle din forretning til næste niveau.

Uanset om du har brug for rådgivning inden for markedsføring, finansiering, produktudvikling eller noget helt fjerde, vil du finde mentorer, der er klar til at stille deres ekspertise til rådighed for dig.

Du får en halv time med et skræddersyet team af mentorer, hvor du kan pitche din udfordring/forretningsidé. Husk at forberede dit pitch og medbringe dine spørgsmål og udfordringer, så du får mest muligt ud af tiden med mentorerne.

Der vil også være rig mulighed for at netværke med andre iværksættere, så I kan udveksle erfaringer og lære af hinanden. Det er også en oplagt lejlighed til at opbygge nye forbindelser og potentielle samarbejdsmuligheder.

Tid og sted:
KOMPAS Hotel, Østerbro 27, 9000 Aalborg

Forplejning:
Der serveres lækker morgenmad kl. 8.

Tilmelding til arrangementet her.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram