1919/0303-2424

Katherine Richardson om CO2 og klimaforandringer

Det er en betydelig kapacitet, der indtager podiet, når ErhvervsNetværk 9220 inviterer til møde om CO2 og klimaforandringer 24. april 2024. Vores gæst er nemlig professor Katherine Richardson, der er internationalt anerkendt for sin forskning i biodiversitet, klimaforandringer og sammenhængen mellem menneskelig aktivitet og økosystemer.

Katherine Richardson er kendt som en af kerneudviklerne bag ”Planetary Boundaries”, som beskriver jordens kapacitet i forhold til menneskets ressourceforbrug. Så sent som i begyndelsen af marts 2024 sagde hun i den forbindelse til Politiken:

”Vores økosystem er ikke i balance. Hver dag er et forsøg, hvor vi leger med vores levevilkår. Vi er ikke helt ærlige, når vi taler om klimaforandringer som noget, vi bare kan tilpasse os. Jeg siger ikke, at det går galt, men der er en risiko for, at det går rigtigt galt.”

Katherine Richardson er bachelor fra Harvard University (1976), ph.d. fra University of North Wales (1980) og D.Sc. fra Københavns Universitet (2020), hvor hun i dag er professor i biologisk oceanografi.

Tilmeld dig arrangementet her.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram