10/09/2015

AaB Ishockey indbyder til firma ishockey

AaB Ishockey indbyder til firma ishockey

Hvem skal tage pokalerne i år?

AaB Ishockey Ungdom indbyder til firmaturneringen sæsonen 2015 -2016. Så har du og dine kollegaer lyst til at spille Ishockey i Gigantium Isarena, og få en super fed og anderledes oplevelse med kollegaerne – er det nu i skal slå til.

Sidste sæson, som var debuten for turneringen, tog Siemens og Aalborg Red Ears pokalerne med hjem, i henholdsvis den uøvede og den øvede gruppe. Dette skete efter en sæson med mange sjove og spændende kampe, afsluttet med en mindst lige så spændende slutspilsdag, som blev afsluttet med stegt flæsk.

Vi deler igen i år, turneringen op i en række for øvede og en række for uøvede, så alle kan være med. Der vil være mulighed for, i et vist omfang, at låne komplet udstyr. Hvert hold kan låne 10 spiller sæt og 1 sæt målmandsudstyr til deres kampe.

Turneringen afvikles med en grundserie, hvor kampene spilles i perioden fra september 2015 og med slutspilsdag lørdag den 13/2 2016. Det tilstræbes at grundspilskampene afvikles mandage, dog med hensyn til de deltagende hold samt øvrige aktiviteter i Gigantium. I grundspillet vil alle hold spille 4 kampe og minimum 3 kampe på slutspilsdagen.

Alle hold deltager på slutspilsdagen, hvor der skal spilles en masse ishockey, som afsluttes med en festaften hvor menuen er stegt flæsk med persillesovs.

Prisen for hele herligheden er kr. 9.000,00, som bedes indbetalt på konto 7444 0001129397 – beløbet dækker for holdets deltagelse i turneringen – hvor vi garanterer mindst 7 kampe til hvert hold, samt deltagelse i den afsluttende festaften inkl. stegt flæsk med persillesovs. (Max 20 personer pr. hold). Ønskes yderligere kuverter kan dette tilkøbes, alt efter antal deltagende hold.

Spørgsmål og tilmelding kan rettes til Martin Søndergaard på telefon 20838655 eller mail: afmd@aab-is.dk

Læs mere om AaB Ishockey her 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram