30/08/2016

AaB Ishockey – Firma turnering

aab

AaB Ishockey – Firma turnering

Så skal pokalerne i spil igen!

AaB Ishockey indbyder til firmaturneringen sæsonen 2016 -2017. Så har du og dine kollegaer lyst til at spille Ishockey i Gigantium Isarena, og få en super fed og anderledes oplevelse med kollegaerne – er det nu i skal slå til.
Sidste sæson, tog Crossfit Aalborg og Team FSV pokalerne med hjem, i henholdsvis den øvede og den uøvede gruppe. Dette skete efter en sæson med mange sjove og spændende kampe, afsluttet med en mindst lige så spændende slutspilsdag, som blev afsluttet med stegt flæsk.
Vi deler igen i år, turneringen op i en række for øvede og en række for uøvede, så alle kan være med. Der vil være mulighed for, i et vist omfang, at låne komplet udstyr. Hvert hold kan låne 10 spiller sæt og 1 sæt målmandsudstyr til deres kampe. For at kunne deltage i den uøvede række, er det en forudsætning at ingen spillere på holdet kan have været medlem af og modtaget træning i en ishockeyforening, dog regnes motionshold ikke med her i.
Turneringen afvikles med en grundserie, hvor kampene spilles i perioden fra september 2016 og med slutspilsdag lørdag, som i lighed med sidste år, formentlig vil blive i februar måned. Det tilstræbes at grundspilskampene afvikles mandage, dog med hensyn til de deltagende hold samt øvrige aktiviteter i Gigantium. I grundspillet vil alle hold spille 4 kampe og minimum 3 kampe på slutspilsdagen.
Alle hold deltager på slutspilsdagen, hvor der skal spilles en masse ishockey, som afsluttes med en festaften hvor menuen er stegt flæsk med persillesovs.
Prisen for hele herligheden er kr. 9.000,00, som bedes indbetalt på konto 7444 0001129397, ved tilmelding – beløbet dækker for holdets deltagelse i turneringen – hvor vi garanterer mindst 7 kampe til hvert hold, samt deltagelse i den afsluttende festaften inkl. stegt flæsk med persillesovs. (Max 20 personer pr. hold). Ønskes yderligere kuverter kan dette tilkøbes, alt efter antal deltagende hold.
Spørgsmål og tilmelding kan rettes til Martin Søndergaard på telefon 20838655 eller mail: afmd@aab-is.dk
Med sportslige hilsner
AaB Ishockey

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram