1717/0707-1818

21 JOB ER PÅ PLADS – OG FORMAND VENTER FLERE FRA SOMMEREN OG FREM

21 JOB ER PÅ PLADS – OG FORMAND VENTER FLERE FRA SOMMEREN OG FREM

-Der er siden efteråret skabt 21 job i ”Små job med mening”. Og det er rigtig godt gået, når man lige tænker over, at det faktisk er en helt nye måde at arbejde på – både for en kommune og for os som virksomheder. Vi skaber sociale fremskridt for nogle mennesker, der har meget svært ved at finde en vej ind på arbejdsmarkedet. Og det er i de tilbagemeldinger, vi får, tale om, at mange hurtigt tager flere og flere timer i virksomhederne, fordi det har en enorm positiv effekt for dem, at de kommer i gang, selv om det er få timer i begyndelsen, siger Morten Christensen.

VIRKSOMHEDER KAN FÅ LØST MANGE SMÅ OPTAGER SOM FASTANSATTE IKKE KAN NÅ

-For os som arbejdsgivere betyder ”Små job med mening” også, at vi kan få løst en masse af de mange, mange små opgaver, som vi ikke får løst i en travl hverdag. Det er opgaver, som vi ikke lige ansætte en fuldtidsmedarbejder til at løse, fordi opgaven er for lille. Dem kender vi sikkert alle til. Og de opgaver kan ”Små job med mening” altså hjælpe os med alligevel at få løst. Samtidig med at vi skaber en succes for mennesker – og sparer skattekroner, når vi i stedet får skabt grundlag for at vi får mennesker ind på arbejdsmarkedet i stedet for at betale kontanthjælp til dem i årevis.

-Vi fik allerede ved vores opstartsmøde i april fantastisk gode tilbagemeldinger fra to af ErhvervsNetværk 9220s medlemmer – Aalborg Portland og Siemens Gamesa. Begge har været pilotprojekter – og begge anbefaler meget, at mange flere går i gang med at skabe ”Små job med mening”, siger Morten Christensen, der som arbejdsgiver på De Forenede Dampvaskerier også selv opretter et mindre job i løbet af eftersommeren.

LÆS MERE HER

http://småjobmedmening.dk/

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram