13/05/2015

Kemp og Lauritzen

Kemp og Lauritzen

Teknikhus Aalborg

Kemp & Lauritzen i Aalborg udgør samlet omkring 100 dedikerede fagfolk parate til at løse netop dine tekniske udfordringer indenfor El, VVS/Rør, Ventilation/Køl. Vore primære kunder befinder sig typisk i Industrien, Forsyningsvirksomheder, Offentlig sektor, Boligforeninger, og inden for Detail.

Kemp & Lauritzen koncernen er en af Danmarks største Teknikinstallatører og Servicepartnere. I dag omsætter koncernen for mere end 2 mia. kroner og beskæftiger knap 2.000 medarbejdere fordelt på 27 lokationer, heraf 2 i Sverige.

En af de absolutte drivkræfter for Kemp & Lauritzen er at være en ledende landsdækkende, regionalt baseret, teknisk serviceforretning hvor de gør det nemt for kunden og hvor de skaber merværdi ved at tilbyde såvel fag-specifikke som integrerede løsninger på tværs af el, vvs og ventilation.

I 2015 blev koncernens tre faglige selskaber – Kemp & Lauritzen A/S, Glenco A/S og L&H-Rørbyg A/S – fusioneret, og de hedder nu alle Kemp & Lauritzen. Styrkelsen af det tværfaglige samarbejde inden for El, VVS/Rør og Ventilation/Køl betyder, at samtlige tekniske kompetencer er samlet et sted, i lokale tværfaglige Teknikhuse hvor de er nemt tilgængelige via én kontakt – såvel i enkeltstående projekter som i tværfaglige, tekniske entrepriser.

Som kunde i Teknikhus Aalborg, er det altid ønsket og ambitionen, at gøre din hverdag lettere, og blive din foretrukne tekniske samarbejdspartner.
Den lokale tilstedeværelse og landsdækkende kapacitet giver stor handlekraft på alle niveauer, og sikrer en effektiv gennemførelse af selv de største og mest komplekse opgaver.

Kemp & Lauritzen A/S Aalborg, ser vi frem til at deltage aktivt i ErhversNetværk 9220 sammen med de øvrige medlemsvirksomheder.

 width=
Michael Mellergaard
Regionschef
Kemp og Lauritzen

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram