Aalborg Firmaidræt

Aalborg Firmaidræt tilbyder NV 9220’s medlemsvirksomheder et billigt firma-abonnement

For kun 500 kr. om året får din virksomhed:

- Medlemskab i Aalborg Firmaidræt for alle ansatte tilknyttet virksomheden samt de ansattes familier.

Som medlem i Aalborg Firmaidræt kan man benytte sig af alle foreningens aktiviteter (der kan dog være egenbetaling på leje af baner).

- Årlig fælles aktivitetsdag for medlemsvirksomheder af ErhvervsNetværk 9220. Her vil være sjove aktiviteter og turneringer (kræver tilmelding)

- Starter Kit til alle firmaerne med aktivitetsbingo og aktivitetsværktøjer, så man kan komme i gang med det samme eller hvis man trænger til lidt sjov aktivitet på en alm. onsdag.

- Online kontortræning af 15 min varighed 1 gang om ugen. Det vil sige 52 online-træninger på et år. De bliver optaget, så man også har mulighed for at køre dem når man ønsker og det passer ind i hverdagen. (værdi ca. 350 kr. pr. gang = 18.200 kr.)

- alle medlemsvirksomheder kan gratis, få 2 medarbejdere med på Sundhedsambassadøruddannelsen, som vi afholder flere gange om året. Uddannelsen sætter fokus på kollegamotion og en sundere hverdag på arbejdspladsen og giver inspiration til øvelser som kan implementeres.

- Alle medlemsvirksomheder kan få rabat på deres billet til Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm. Prisen vil være 330 kr. for en billet til Ladies Mud Race og til Xtreme Mandehørm, her vælges mellem en løbsbillet (pris 330 kr.) og en løbsbillet + fest (pris 510 kr.)

- Ét årligt inspirationsoplæg ift.at implementere en sundere hverdag med kollegamotion og lignende på den enkelte arbejdsplads. Oplægget tilpasses arbejdspladsens ønsker og behov.

Vi kommer ud til jer og giver jer et frisk indspark til ny inspiration, mere bevægelse og lidt lækre tilbud.

- Gratis motionsaktiviteter for alle ansatte i medlemsvirksomheder ifm. AM-Dag (arbejdspladsernes motionsdag), som er fredag i uge 41.

 

Vi håber I har lyst til at være med – det er nu vi skal have gang i motionen!

 

Læs mere på hjemmesiden her: www.aalborgfirmaidraet.dk

Kontakt: Tlf. 98 19 05 22
info@aalborgfirmaidraet.dk

 

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram