onsdag
17 jun.

Morgenkrydderne Business Network 9220 (Fælles for tirsdags- og onsdagsholdet)

17/06/2020
07:30 - 09:00
Invest In Aalborg
Boulevarden 13
9000 Aalborg

Covid-19 har begrænset vores mulighed for at afholde fælles arrangementer i længere tid, men nu er vi endelig nået en milepæl og vi er nu klar til at starte blidt op under hensynstagen til myndighedernes retningslinjer.

Vi vil derfor gerne inviterer dig til vores første morgenkrydder siden Danmark blev lukket ned. Denne morgenkrydder bliver lidt anerledes end vi er vant til, men vi bestræber os på, at leverer et fantastisk arrangement.

På denne morgenkrydder vil Direktør ved Invest In Aalborg Catharina Vinter være vært for en lækker morgenanretning og for et oplæg under temaet:

Hvorfor er Aalborg en stor by og ikke en storby og hvordan arbejder man med investeringsfremme i det felt? Hvordan kan en by af Aalborgs størrelse tiltrække udenlandske investeringer fra bl.a. Kina?  Hvad betyder Bløde værdier som Hård valuta og kan man handle med det? Er relationer vigtige og har Aalborg et særligt DNA her?

Efter oplægget vil der være rig mulighed for dialog og networking. Vi har i den forbindelse udvidet arrangementets tidsramme!

Husk at tilmelde dig via din invitation fra nemtilmeld.dk

Dato:

Den 17. juni kl. 7.30 – 9.30. (Dørene vil være åbne fra 07.15)

Dagens program:

  • Ankomst og morgenmad
  • Praktisk information vedrørende kommende aktiviteter
  • Oplæg ved Catharina Vinter fra Invest In Aalborg
  • Dialog og networking

Mødested:

Utzon Center (arrangementet afholdes på 1. sal)

Slotspladsen 4

9000 Aalborg

Parkering:

Benyt de omkringliggende parkeringsanlæg


Antal biletter:

Der er deltagerbegrænsning med et loft på 30 deltagere. Der vil dog blive oprettet en venteliste, såfremt myndighederne måtte ændre deres retningslinjer!

Bemærk, at der er et no show fee på 200 kr.

Afbud:

I ErhvervsNetværk 9220 ønsker vi at anvende vores midler på bedste vis. Det betyder blandt andet, at vi har stort fokus på at tilpasse vores lokalevalg og forplejning i forbindelse med netværksarrangementer med det faktiske antal deltagere. Så hvis du har tilmeldt dig arrangementet og bliver forhindret, vil vi meget gerne vide dette så hurtigt som muligt. På den måde kan vi bruge midlerne bedst.

Afbud bedes sendt til sekretariatet på koordinator@nv9220.dk

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram